Rombongan Cik Kiah & Co to Kota Kinabalu

Akhirnya rombongan cik kiah yang terdiri dari aku sefamili, mak, chom+aqmar and taufiq telah selamat pergi dan kembali  dari Johor Bahru ke Kota Kinabalu. Penat but seronok!Huhuhuhu, atlast tercapai gak p Kota Kinabalu even aku tgh pregnant 16 weeks…huhuhuhu (yang tak beshnya gambar aku nampak aku so gumuk!)..tak besh! (macam aku ni slim river jek gambor2 yang lain..huhuhu..perasan lagi!)

Ni la antara pic2 yang ado. Macam hampeh gak pic2 ni..kekadang amik pic macam takde motif jek aku ni. lantak la labu..huhuhuhu.

Ecah with her cousin…Aqmar
Three of us @ Filipino Market

Ecah and hubby dok boring tunggu aku tawar menawar pearl @ Pasar Minggu Jalan Gaya

Ni pearl for mak mentua and kakak and adik ipar. Cuba teka, aku nya yang mana?

Pagi hari minggu yang indah @ Kinabalu Park

Us @ Kinabalu Park

Sebenarnya ada lagi pic..nanti aku upload and update lagi pic sebab guna 2 kamera (acctually 3 – satu lagi adik aku nya). So korang enjoice la our cuti2 1malaysia! And kiranya dah abis pusing Malaysia..next year nak try p oversea lak. . Bandung or Bali or paling dekat pun Singapore..p Universal Studios kat Sentosa..for 1st trial, maybe?

NotaKaki : Mommies, nak mintak pendapat, antara Bali or Bandung..mana paling besh? Opinion please…

Advertisements

9 responses to “Rombongan Cik Kiah & Co to Kota Kinabalu

  1. nak tgk peruttttttttttttttttttttt….. besar dah muka ecah eh? lama tk jenguk sini.. dah takde internet ar kat umah.. 😦

  2. menurut keluarga serta geng2 yang dah pernah berjalan ( especially geng mak-mak ) , kalau nak shopping gegila, ke bandung la.Bali pon ada gak port shopping .

  3. wowww besnye.. mat labu smpat bjalan ye 🙂
    borong FM x,hehe..

  4. ohoo..baru balik bercuti2 mesia rupenye ek..dpt tak tgk gunung kinabalu. ker gunung dah kena litup dek awan..ehehehe

    nway, psl bali n bandung..utk sy yg suka jalan2 tgk pemandangan of courselah pilih bali. sane pon ade port shopping tp tak semeriah kat bndung. but still looking 4wd nak gi bandung gak lepas ni. ajak mak n in-laws sekali, mesti diorang suka kan..=p

    p/s: Ecah ngan cousin die tu ade iraslah..=D

  5. Best nyer, bila sy n family nak g sane, teringin sgt, byk ke shopping, x pe maria, lepas pantang sure kurus, ni atie dh kurus tp x lama lg gemok la…..

  6. syioknyaaa dpt p KK..eli x smpai lg KK ehheh jakun tul kan..muka cousin ecah tu +- je..kalu jadik kakak ecah pun sesuai =)

    hurmm eli penah p bandung je..bali x penah..so xleh nk buat comparison heheh

  7. bali and bandung??
    bg saya and ada juga yang cakap, bali best. kat situ byk tempat yang cantik. nak bercuti menenangkan fikiran and nak tengok benda2 or org yang unik memang la bali. Tapi sesapa yang gile bershopping, pg la bandung. actually bandung pun ada tempat yang cantik. tapi bg saya tetap sy pilih bali.

  8. byk shopping mutiara ke kt sana?

    mcm sejuk je kt kinabalu park tu

  9. I love the scenary at kk!! Balik kampung kat limbang pun i tak pernah singgah ke kk.. huhu… kene pegi ni! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s