Nyummy!!!

NotaKaki1 : I love those picture. Even just capture using Blackberry Curve…but its really great moment spending short evening with my beloved Ecah. Belanja dia permainan and off course sharing eskrem (eventhough, Ecah ate more than me, okay…)

NotaKaki2 : Perkembangan pregnant for 10 weeks…still lembik2+loya2 tak tentu pasal. But its not lembik mengada2 okay..mummy ni still bertenaga. Berlainan sangat masa Ecah dulu. Ms Ecah, suka sangat masak, Spageti la..makoroni la…time ni…nak masak, ish..bagai satu tamparan hebat buat aku..sebab aku tak boleh bau org menumis beb! Kekadang menyumpah gak if jiran sebelah menyebelah menumis sampai bau masuk umah aku…ni hah…balm angin la peneman aku..bila agak2 terbau benda alah ni semua…aku dok bau balm jek la..ayam and daging…mmg takde dalam senarai la.. Cepatlah habis mabuk2 ni semua…aku nak enjoy makan2..nak ngidam bagai semua…huhuhuhuhhuhu…

Advertisements

9 responses to “Nyummy!!!

  1. ecah comot tapi comey makan eskrem…

    untuk mak ecah… sabar tau… tak lama lg, mesti ok dan boleh makan mcm mcm…

  2. tak pe sabar yer, kejap je tu… wah auntie nak g beli aiskrim la sbb tak lama lg tak leh makan lak…

  3. alahai cedap nya eskerim tu….wuuuuu lama lagi nie leh mkn sekerim…alahai sket lagiks mabuk tu smue akan pergi…sabau yea….

  4. hilang loya bile mkn eskem kn?..:)

  5. ohooo..nyummy si ecah makan eskrem ker..ingat nyummy sbb mommy dpt makan makanan yg diidam..ekekke

    sbr yek maria..harap2 tk lama lagi ilanglah loya2 tuh..leh mkn sepuas hati..=D

  6. sedap nye eskrem……..
    cian nye loya2 ..skang dh brapa wks ek?

  7. salam mommy ecah!.. hehe…sabar banyak2 waktu mengandung nih. semoga semuanya selamat ok.. oh ya, bebila free meh singgah blog akak jawab tag ya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s