When My Ecah busy doing her homework….

“Shhh..ecah tgh tekun siapkan homework dia. Hari ni dia skool… “

” Ibu,…please dont disturb me..dont curi2 amik gambar Ecah, okay …”

” Ish…geramnya….”

” ok…back to the homework….nanti kita zoom apa la yang dia dok ralit buat ni…”

Ntah..ibu pun tak faham apa yang Ecah buat..huhuhuhu

NotaKaki1 : My lil Ecah sekarang really suka main lukis2. Pantang ada pensil/pen/color crayon + paper…dia akan buat kerja dia …mmg ralit and khusuk la dia dok kat meja comel dia…Alhamdulilah…dia mmg behave..she just conteng2 kat kertas nor atas sofa putih aku or dinding.

NotaKaki2 : Huhuhuhuhu..ari ini isnin kan. So agak penat+ngantuk…but mood still okay..masih terkawal. I ‘love’ monday (in backwards words)….


Advertisements

10 responses to “When My Ecah busy doing her homework….

  1. Till now, kalau kami ke mana2 especially keluar makan, tak lupa bawak apa jua bentuk pensil, buku untuk Hanum tulis2. Antara benda yang boleh buat dia leka while adults having their meals. 🙂

  2. cute la ecah ni..ehhehe hati² pegang pensel,pen, crayon or whatsoever..tkt kita ralit, dia p masuk benda tu dlm mulut lak..bahaya

  3. dlm keta pon ralit si ecah dok menulis yek..gud girl btol..hehe

  4. rajinnya ecah buat homework……..

  5. comelnye ecah….. cam mana nak train anak suka dok dalam car seat semasa kewujudan kita bersama di dalam kereta? any tips?

  6. wah…rajinnya dia!

  7. she’s soooo cute!!!!

  8. rajinnye dia buat homework.. gituh.. 😀

  9. Alahai rajin nya buat homework dlm kete…

    Jemput amik beautiful blogger award di blog mama yer

  10. amboi rajinnye ecah
    keep it up ecah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s