— Lagu Pilihan Hari Jumaat —

Notakaki 1: Mood geram + tensi + meluat = Ibu mengandung yang EMO! So lagu ni jadi halwa di kala EMO (Astaghfirullah intanmaria, patutnya hang dok dengar selawat2 or surah2)

NotaKaki2 : Esok pagi2 aku , hubby and ecah akan naik Kuala Lumpur. Alhamdulilah…rezeki abang nak tgk konsert Amy…Suatu Masa @ Istana Budaya malam bsk ada! Aku and ecah…buat hal wanita2 kepoh…shopping @ Midvalley as we stay at Cititel Hotel Midvalley.

NotaKaki3 : Mommies, esok tutup lampu tau..from 8.30pm to 9.30pm. Where am i on that time? either dah jadi sleeping beauty mommy kat bilik hotel or sedang window shopping dalam keadaan gelap gelita @ Mid (if they participate this program). Nanti kita update xtvt this weekend okies!

Advertisements

2 responses to “— Lagu Pilihan Hari Jumaat —

  1. candle light dinner la dgn ecah..sure dia suke..:)

  2. shopping puas2 yer utk hilg kan tensi u tu hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s