Selamat tinggal wahai kekasih gelapku…

Huhuhuhu..mode sedih ni since semalam. Sebab nya adalah kerana :

 Source Pic : MUDAH.com (tapi mmg sebijik la!)

Sunglasses BONIA aku tertinggal kat tempat makan area YONG PENG!!!!!!! sedih banget aku! dah la hubby aku belikan ( hadiah..tuh yang ralat banget, takyah kuarkan duit..huhuhuhu)….mmg menangis la aku masa otw balik ke JB. nak patah balik…dah separuh jalan…..tensi nya aku!!!!!!

NotaKaki : Moral of the story, lepas ni barang BRAND harus pakai masa p tempat yang besh! balik kampung, pakai yang murah2 jek….huhuhuhuhuhu..

Advertisements

15 responses to “Selamat tinggal wahai kekasih gelapku…

  1. aduh sayangnyer…. present kalau hilang mmg terasa sgt kan??

    btw aritu aii tgk bonia tgh sales… leh try cr yg sama tuk replaced heheheh

  2. adehh…nangis berlagu la gamaknya..

  3. alahai..boleh plak tertinggal spek kat hentian rehat yek..syang jugak tu lebih2 lagi present dr suami..huhu

  4. wah cantiknyer…adui camana leh tertinggal..

  5. lor kesiannyer! lainkali hati2 k..

  6. takde rezekilah tu…. mintak abg beli baru ye…

  7. olooo..kesian k.intan..takpe, suh abg ariff belikan yang baru.. yang lg cun..huhuhu

  8. ish…sedihnya…sabar ek… itu dah kira bukan rezeki kita la kan

  9. yak, kat bazar karat kat mara ader byk arr… baru rm15…. kalau tawar menawar leh arr dpt rm10..

  10. aa…betul tuh Hans!

  11. takpe.. tade rezeki ar tuh.. insyallah ada rezeki lain.. 🙂 cheer up k..

  12. hmmm…xpe kak..sbr deh..nnt da gnti yg terbaik tuk kak

  13. takpe2 nanti minta hubby beli baru hihi ..

  14. laaaa apsal careless nihh..
    sygnye.. sy tgok pon rase tkilan..
    bonia pulak tuh.kalu cap ayam xpe la lagi,huhuuu

  15. bli je baru..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s