Gong Xi… Gong Xi…

Grafik : http://www.shopmall2u.com/store/index.php

To all, selamat bercuti2 panjang yer. Iyalah.. ( dari 13022010 until 16022010 ) . Apa planning korang bercuti panjang ni. Meh la share kat sini. Mana tahu la menarik planning, leh cilok idea. Aku? For time being balik kampung jek. Tak tahu la tetiba angin meroyan aku nak naik KL..saja membuang masa and duit…bergumbira kat KL… kuikuikuikuikui ….. intanmaria, pls berbelanja secara berhemah..plzz! ni la kita, org melayu raya..kita off course la wajib raya…org cina raya…aku raya..orang india raya..aku pun raya! Betul2 menghayati 1Malaysia ni (bab cuti jek la kan).

NotaKaki 1: Selamat bercuti2 panjang yer kekawan. And selamat makan buah orange manyak2 (tips: if taknak termakan buah orange yang masam…sila makan orange yang bersampul clear plastik..bukan yang berplastik merah!)

NotaKaki 2 : Nak Tahun Baru Cina kan, aku nya design skin blog aku pun sudah berubah color…RED COLOR! (huhuhu, berpinau mata den!)

Advertisements

7 responses to “Gong Xi… Gong Xi…

  1. hati2 driving nanti..

  2. huhu akak saya dok umah ajer n gi ot hikhik saya teringin gi johor tapi kawan saya tu tak ready lagi kot nak bawak gi johor ermmm takper la harap2 nanti dier ready dapat saya turun johor =)

  3. going back langkawi… but my holiday till wed jerk… huhuhu

  4. lama ek cuti… kite tgh cuti tatau pun cuti cny lama mcm ni.. huhuhuh

  5. hehehe eli lagi la lama cuti…esok dh xde kelas..dh start cuti midterm 1 week…eli & hubby ber-honeymoon kt kuantan..plan asal family-moon tp disebabkan mom eli request nk riri & eiymann balik kelantan, so eli & hubby jela p kuantan..budak² ikut adik eli balik kelantan..sonok + sedey gak la..terpaksa separate ngan budak² huuhuhuh

  6. Cuti ni dok KL je la kita..leh tido2 kat jalan raya

  7. yeay yeay.. balik johor.. yeay yeay balik johor.. hihi..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s