2 activities in 1 day

Aktiviti 1 : Around kul 9.00 am (after breakfast at Kg Melayu)…Mandi Kolam kat porch keta. Hahahahahahah. Sian kan anak aku ni. Mmg suka sangat main air and mandi kolam. Tgk, kolam tak penuh lagi air, dia dah dok masuk dalam kolam. Acctually, kolam ni baru beli kat Jusco. Ecah ni cerdik..siap buat gaya renang dalam kolam cetek dia ni…nanti kita p main kolam betul2 okay  

    

Aktiviti 2 : Pesta Layang-layang Antarabangsa @ Bandar Dato’ Onn. My Ecah really excited !! But sekejap jek excited dia..sebab that time…panas terik sangat…mmg dia cranky sangat ptg semalam. dah la dia pakai baju gown (ehem..baru balik kenduri kahwin) ngan aku berbaju kurung (blink..blink…baik lak!)…mmg menguji akal dan minda. Kami dekat sana for about 2 hours gak la..last2 aku yang ajak hubby balik…tak larat la panas terik macam ni. Ini la keadaan kami bila tensi ngan cuaca panas! Sila abaikan keadaan kami yang serabai dan selekeh yer….

  

NotaKaki : Ahad yang sungguh merujakan and memenatkan!

Advertisements

10 responses to “2 activities in 1 day

  1. melaka pon panas ya amatttt..

  2. ecah ni ikut muke ayah die kan..kan… 😉

  3. Bestnye.. huhu tak pernah pi pesta nih.. next time leh pi tgk!!

  4. dah besar anak k.intan… ana blm ada rezeki lagi nie… huhuhu

  5. eh ehhh utk things 2010, dh ade name utk adik ecah ekk,,hehe.. i love the dotter’s name.. classic tp nice..

  6. wah best nyer mainn kite =)

  7. bsrnye layang2…
    aqeel merasa mandi dlm bathtub dia jer sbb umh takde porch huhu

  8. bestnye ade kolam, nak kena beli satu utk e-ein nih hihi

  9. Harlina Insyirah

    wah…cekcinyer ecahh..malu i ….hiihihi

  10. akak..
    cantek la pic layang2 tuu 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s