Tensi!

Whatever u give a woman, she will make it greater. Give her sperm, she will give u a baby. Give her a house, she will give u a home. Give her groceries, she will give u a meal. Give her a smile n she will give u her heart. She multiplies and enlarges what she is given. So if u give her crap, be ready to receive a ton of shit…

NotaKaki : Ayat-ayat ni really ada kebenaran nya kan! Its woman powerr!! Apa yang kita pegang or any task that we handle..i’allah will done with success and flying color!

NotaKaki2 : Acctually still takde mode nak buat posting kat blog…ntah, maybe buntu ngan idea! meh idea..datang kepadaku cepat!! Just nak upload pic-pic masa kat upm! really miss my uni day…huhuhuhu

   

NotaKaki3 : huhuhu, sebenarnya tgh tensi…aku nak kurus macam masa study!!!!!! help me!! Macamana nak kurus ek mommies? apa produk yang bagus dipasaran? desperate mommy ni!

Advertisements

11 responses to “Tensi!

  1. rindu gak zaman blaja …………

  2. maria, muka u maintain sama jer…cuma badan jela xmaintain haha…jgn mare naaa

  3. hehe… xpe, bambam itu comel.. hihi :p

    tp tula, mamaeja pun dah naik dah…dulu 46 je, skang 53… hahaha :p bambam nyerrrr…

    nak try amek jamu2 kuruskan badan tu, tp since breastfeeding… hasrat murni ni terpaksa ditangguh dulu kerana ada hasrat yg lebih murni perlu didahulukan… 🙂 ~~ nampaknye ayah nye la yg kena byk bersabar .. hehehe

  4. ooo ex-upm rupanye…skang eli pulak la jadi warga upm hehhe…

    p/s: eli pun tgh desprate carik pil utk kurus…kalu buleh xmo yg mahal2..

  5. i like ayat tuh. Yes its women power!!

    jgn tensi2 maria..
    muka tuh maintain jer… mkin kalo nk kurus kene continue blajo kot.. huhu.. zaman blajo tetap best kan?!

  6. mama Zara ni lagila desperate..berat sudah naik berkali2 ganda banyaknye..huhu

  7. wuaaaaa…
    rindi nyer masa zaman belajar dulu~

  8. duk cari product kurus ke.nowadays femes SD11.. tp ntah x reti nk kempen cos xpenah ambik..just mmber opis duk kempen ckp 2wk ilang 2 kg.

  9. saya tak kawen lagi tapi berat jugak…ni try herbalife…bagus jugak…but kene seiring dengan exercise kan =) saya dak upm gak tapi fancais kolej swasta…

  10. beshnye kan zaman dolu2…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s