Weekend Yang Happy!!!

Pada minggu lepas, aku bertiga telah bercuti-cuti ke Desaru. Ni pun setelah menerima msg dari abang last week …

Yang…jom kita pegi Pulau Sibu….Takpe, yang ni biar abang sponsor….

So aku yang change venue skit. One of reason..sebab Pulau Sibu tuh mahal la (setelah usha kat web). Lagipun p Desaru senang skit…naik keta jek..if p Sibu, kena naik bot lagi..ish..dah la p 1 malam jek..so tak besh la…Yang Pulau Sibu tuh…nanti2 la..bila cuti2 panjang nanti like CNY ker..

Ok, berbalik pada cuti2 weekend ni, so aku tolong hubby booking hotel @ Lotus Desaru Beach Resort, previous Impiana Desaru Beach Resort. Komen : Hotel ni mmg marvelous…yes..mmg besh..Kitaorg booking One Bedroom Apartments. Yang beshnya, bilik kitaorg tuh, katil kat atas…so ada tangga la bilik kitaorg! Besh kan…So ni la pic bilik kami tuh..

   

Seronok la, release tension and boring dok kat JB tuh…sekali sekala p Desaru…mmg best! Banyak aktiviti yang kami buat. Main pasir..mandi laut..mandi kolam renang and paling besh photo shoot…hehehehe.. Jom kita layan picture-picture aktiviti kami

  

NotaKaki : Mmmg besh. Ni yang nak every month nak p vacation, huhuhuhu (wink..wink..wink..macam banyak jek duit !) Sapa nak sponsor kami, sila hantar proposal di email kami yer 😛 , perasan!!

Advertisements

16 responses to “Weekend Yang Happy!!!

  1. wah bestnyer pergi bercutiiiiiiiiiii………………!
    nak pegi jugak, nampak sgt dah kemaruk nak gi bercuti 😛

  2. waah.. bestnye cuti2 ke desaru.. kalo dg family ke mane2 pun bestkan?

  3. wah bercuti mmg forever best!

  4. cantiknyaaa desaru.. memang sesuai utk releks kan 🙂

    ps: Maria, buat masa ni i private kan jap blog irfan.. bagi email u.. nanti i invite k!
    tq.

  5. hari tuh kuar paper pasal lotus nih..mmg nmpk cantik..nnt la. arin ke jb bleh ar usha..:)

  6. ecahhhh!!!! sejak bila ecah isap ninit ni??? hehehe… bestnya gi holiday.. i ni balik2 gi tesco, JJ… tesco JJ.. boring btol.. 😦

  7. Nice. Kang kalau my ponzi skim berjaya, you will be my beneficiary time masuk jail hahaha. Tk leh family member kang kantoi plak nk wat skim cepat kaya pak man telo, boleh? Time tu holiday ler seluruh dunia ya, hehehe

  8. best nya holiday!!!!
    wah cantek gambar..i loikkkkeeeeeeeeeeeeeee..

    p/s:intan, camne nk buat MINI-ME tu?cute laaaa

  9. Harlina Insyirah

    apsal plan kta ni samer jerk…sama jerk cm plan mr harman..nk gi sibu gk tp mls sbb kna naik bot…gi golden desaru ler jerk..hahaha…jumper gk kta kt tengah jalan yerkk…hihihi..aritu sipi2 nk gi lotus..da bookng golden, lalu dpn lotus singgah jp..hubby kta gi golden dulu la tgk cmner…tgk2 der villa tepi laut…walau 1 mlm tp…..tnang tol idop ekkk..hihi…

    • hahahahahahahaha
      tu la…intan siap tanya ngan mr ariff..korang ni kat MITI dapat loteri ker for officer
      org tgh nazak semua..dia sibuk nak p vacation…ad hoc lak tuh

      tuh la..my hubby yang perasan kereta vios u kat belakang….. See More
      seronokkan..ngan cuaca yang besh

      • Harlina Insyirah

        fuh…mmg seronok…rsa cm nk duk bermlm2..hahaha…haah la intan..ni kna check ni btol2..kot2 banyak lg duit tersorok ni…ni cm nk check kt MITI ni baper depa2 ni dpt loteri ni…hahahha….syok giler..kpala tenang jerkk..kalola tetiap ari tenang gitu…kihkihkih

  10. Salam maria…jom gi jenguk
    Pocket Photobook II at
    http://kedaigambarkami.blogspot.com

  11. hmm…best gak desaru…ingatkan kat johor tak de tempat best nak bercuti 😛

  12. syoknya…
    nk pi jugak..

  13. Huhu best nyer dapat bercuti…baby sgt cute…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s