When Ayah Outstation….

……..Ibu ajak Ecah jalan2 ber “window-shopping” @  Giant Tampoi and Jusco Bukit Indah. Ini la aksi saya (Ecah) apabila ibu ajak keluar…..mmg tarak ingat dunia!

@ Giant Tampoi, Johor Bahru

@ Jusco Bukit Indah   

  

  

NotaKaki1 : Ni la gamaknya bila aku and ecah buat aktiviti. Weekend tuh penuh ngan aktiviti girl outing! Maybe gak masa tuh aku nak release praesure nak p interview..so kiranya banyak la hidden agenda. Anak aku mmg suka bab melawa and jalan2 ni…mmg dia ni queen! Tapi mmg best gak outing berdua jek ni….Next outing..p Singapore berdua sahaja with Ecah (wink..wink..wink…agak2 hubby aku kasi ke idak ni?)

NotaKaki2 : Janghan marah yer if this picture kualiti agak kureng. Almaklumla, aku p berdua jek. So Blackberry ni jek la yang mampu aku snap.

NotaKaki3 : About interview…here the respond :

Ada rezeki adalah kan……huhuhuhuhhuhuhu..still 50-50. But atleast on part of mine, i had done my very best ….mommies, doakan la rezeki itu di pihak saya yer

Advertisements

8 responses to “When Ayah Outstation….

  1. he..best kan skali skala outing berdua ngan anak dara..rs mcm berbahagia plak ade anak pompuan leh teman mama shopping2…ekekeke..

    bestnye nak pi singapore..nk pi shopping ke pi main2 kt pulau sentosa..=p

  2. Harlina Insyirah

    gaun ecah cute arrr…ner beli ekk??? kta minat ni……yg xingt duni ibu ecah ke ecahnyer…..ke kt tingkat 1 tu ibu ecah da xingt dunia dah..??hihihii….xper..next time kta leh kuar sama2…bg ayah2 depa ni jg anak2 mereka…kta shopping sama2…hihihi…

  3. outing ngan anak2 mmg best..arin dah dua anak nih, jaraaanggg sekali outing bertiga ngn anak-anak.takut tak terhandle lak nanti..:)

  4. wahh lama sudah eli x tgk si ecah ni..dh nampak rupa kanak² rebina..dulu nampak baby hehhe comei sgt!

  5. Intan Farha Ahmad

    amboi…bjalan sakan anak beranak…
    misti banyak tahi lalat kat kaki…

  6. wah mesti ecah seronok jalan2 ni..:)

  7. ecah behave takpe jln bedua jer…
    kalo aqeel pyh dh skg

  8. Jom join my blog contest….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s