My Hotel Amenities Collections

     

NotaKaki : Entry ini atas kesinambungan entry ni. Hobi ni berputik sejak aku mula start keja, 2005. And yang besh nya hubby lak rajin kena stay kat hotel (atas urusan kerja yer mommies). Mmg besh lak bila tgk collection ni. And its proof that us or one of us had stay that hotels

NotaKaki 2 : Siapa antara mommies yang visit my blog, yang ada same hobbies…angkat tangan and comment yer..sebab leh kita exchange collections sebab kebanyakkan hotel2 ni kami ada more than one set. Jom!

Advertisements

12 responses to “My Hotel Amenities Collections

  1. Wau memang teruja..Dulu ada kumpul kyumpul juga ,
    tapi since dah lama x jalan jalan …tinggal begitu sahaja…

  2. dulu rajin gak collect..skang ni je dh malas..:)

  3. I loike!! nanti nak check yang saya punya kalu ada yg bole xchange.

  4. waduhhh..banyak nya koleksi..

  5. ya ALLAH, banyaknye…… ternganga i tengok..

  6. tu die bnyaknye..
    sy pon suke gak kutip kalu cek in kat hotel,,tp xdela sbanyak ni..

  7. huh.. tak pernah rase nk kumpul.. I biase pkai je smpai abes.. haha.. usually letak kat guest nye bilik air la.. hehe..

  8. wah banyak nye koleksi… jeles i.. hihi :p mamaeja ada gak kumpul kalau time ikut hubby uotstation… tp letak kat guest bathroom 🙂 mamaeja suke collect fridge magnet skang nih… nant bleh la kita tukar2 collection ek 😀

  9. eeeiii..hobby kita same hihi tapi ade beza sket..me kumpul utk my mom,,dia suke mende2 kecik2 comey ni..ade byk gak la..yang hotel putra n residence inn cherating ade lebey 1 set…

  10. byk gile tu…i dulu kumpul gak la tp kdg guna jugak..bila ksg trs buang hehe

  11. fuhh,byknya koleksi…heheh..siapa tak suka brg2 hotel kan?

    Great Teacher Onizuka

  12. hehehe.. hobi kita serupa tp sejak kawin ni semua dh terabur tatau mana pegi… dah tak terjaga dah.. haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s