New Revolution – 2010

NotaKaki1 : Aku  nak flash balik target aku pada tahun 2009 … either dah success ke idak ni..huhuhuhu..KPI untuk intanmaria (korang ingat jabatan jek ada KPI, aku pun ada KPI aku!)

NotaKaki2 : Mengikut list diatas ada 6 perkara penting yang telah direncanakan (ewah, bahasa report nampak). Namun 4 perkara telah berjaya 100% dilaksanakan (yang di bold kan yer puan-puan). Yang lagi 2, bukan tidak dilaksanakan, namun masih lagi di peringkat 70%. So aku rasa untuk misi 2009, telah berjaya dilaksanakan (apa pendapat korang?)

NotaKaki3 : I’allah, 2010 akan datang, aku akan menjadi intanmaria baru, karier baru dengan gaji yang lebih mewah (huh, mata duitan!) and lebih matang. Iyalah..umur kat depan dah ganjak ke angka 3, harus la lebih matang dan berketerampilan. Aku harap 2010 ini, akan menjanji kan kebahagiaan yang berpanjangan dan di murahkan rezeki yang melimpah ruah buat aku, mr hubby dan sekeluarga, amin!

NotaKaki4 : 10.10.10 – target melahirkan 2nd baby. Go intanmaria Go!

Notakaki 5 :SELAMAT TAHUN BARU YER KAWAN-KAWAN! 😀

Advertisements

10 responses to “New Revolution – 2010

  1. hi mommy maria….

    salam perkenalan

    and

    happy new year.

    p/s: list thing-to-do yang menggembirakan 😉

  2. selamat menempuh 2010 dengan lebih sukses, dimurahkan lebih rezeki ..

  3. Happy New Year…wishing u more success!

  4. dear intan,

    wah…. 70% tercapai… mmm,not bad… 🙂

    anyway, congrats to you dear… n haPPy New Year too… bila la leh jumpa ek.. 😀

  5. salam tahun baru juga ….. semoga dapat 2nd bb macam yg diwish

  6. happy new year! 🙂 semoga tercapai semua resolution itu..

  7. salam tahun baru juga for u intan

  8. Wishing u a Happy New Year.. 🙂

  9. Hepi new year. May success be with you.

  10. hepi new year intan!
    semoga azam thn lps yg lum setel tu berjaya hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s