My FM Collections

 Koleksi FM intanmaria’s

Koleksi FM Ecah’s

 

NotaKaki1 : Harap maklum, entry ini Scheduled Entry.

NotaKaki2 : Aku terpanggil nak buat entry collection FM aku setelah visit entry member blog -> http://she-is-cute-miut.blogspot.com/2009/12/genap-50.html . Hehehe, rupanya ramai gak yang minat kumpul FM ni, hehehe. Yang beshnya, aku and Faz punya idea kreatif yang sama…convertkan keychain jadi FM…hahahahhaha, bijak tak kami? Rasanya marcia pun ada koleksi Fm kan..kan..kan.. Nanti aku nak buat entry Koleksi hotel toiletries lak yang aku kumpul start aku kerja….hehehehe..

Advertisements

6 responses to “My FM Collections

  1. wahhhh banyak nyer FM… lawa2 lak tu..

    erm maria, cute plak FM ecah tu.. tak penah la terpikir nak wat mcm tu.. hehe thanks for the idea.. pas ni inas nye FM collection plak akan muncul. heheh

  2. byknya nya FM u..
    suka la tgk..
    rasa cam nk belek satu2

  3. banyaknya ur FM collection! mine pun tak sebanyak tu

  4. nice collections! agak2 kalu dh penuh kt fridge tu kena beli fridge baru la gamaknya..:)

  5. alahaii tajuk entry ni pun sy dh suke..ape lg tgok collection awak..cute2la.. jelessss! ;p

    pstt.. syukur ecah dh sihat..tp kurusnye..xpela,,lps ni bagi montel balik ekk..

  6. wah… bestnye ada koleksi sendirik… i takde koleksi pape pon… koleksi kain tak berlipat seminggu adale… hehehe… sori, i tau, tak funny pon…