Yeah..My Ecah Dah Baik Sakit!!!!!!

 

NotaKaki1 : Yeah, my Ecah dah baik dari ceri beri and muntah!! and dia start mulakan projek dia menyapu rumah umah (hahahahahah, nampak sangat mak ko ni ‘rajin’ terover sangat la tuh). Tapi my Ecah dah kurus la. Perut dia dah tak mucit lagi..and pipi dia pun dah kureng montel! Huhuhuhu, korang ada tips tak …vitamin ker or any supplements untuk anak kesayangan hamba ni sihat seperti sedia kala. Rasanya dia perlukan ubat cacing kot. Need u’all nya opinion!!

NotaKaki2 : Hari ini hari gaji bagi yang kerja ngan gov. aku tak pasti la campur sekali BONUS ala kadar tuh (boleh la dari takde kan). Nak bayar hutang roadtax tahun depan..nak bayar hutang kad kredit CIMB+Bank Rakyat…nak bayar dan sewaktu dengannya..huhuhuhuhuhu

NotaKaki3 : Sebelum maghrib nanti, mari la kita baca doa akhir tahun, dah masuk jek waktu maghrib, mari la kita baca doa awal tahun. Semoga tahun depan…ibadah kita dapat dipertingkatkan..amin

Advertisements

5 responses to “Yeah..My Ecah Dah Baik Sakit!!!!!!

  1. yup, dapat la bonus ala kadar tu…its better than NOTHING hehehehe

    p/s: saya org gomen gak 😀

  2. yeay2..echah dh sehat. tros tlg mama buat kerja rumah erk..gud girl..hehe

    dh masuk ke gaji kakitangan gov..cepat betul . dah leh pau hubby la nampaknya nih..=p

  3. biasanye ubat cacing tu klu nk bg doc yg suggest…

  4. pasni kalo mkn cam bese, mesti naik blk bdn dia tu…dont wory, bru lps skt mmg susut sket..

  5. Jom singgah. Ada FM utk di jual.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s