Ecah Saya Sakit!!!!

NotaKaki : My Aisyah Batrisyia tgh tak berapa sihat. Alhamdulilah, this morning, her condition better than yesterday. Diharap semua dapat mendoakan agar anak kesayangan saya cepat sembuh! Risau sangat. Still kerja lagi. If her health become worst than yesterday, i will take EL. Sayang, cepat sembuh yer sayang. Ibu sayang Ecah!

Advertisements

6 responses to “Ecah Saya Sakit!!!!

  1. lar, kesiannya ecah… cirit birit ye? 2 minggu lepas orked pun cirit birit tapi dah baik. semalam dan hari ni orked demam. harap kita berdua cepat sihat dan aktif semula ye?

  2. ish kesiannya ecah! biasanya kalau berlarutan n baby reject fluid n food yang masuk dalam badan dia, usually doctor akan admit masuk dalam ward dan bagi IV.

    ecah salah makan ke? ada demam? mama ecah jgn isau2 ek…mmg tak lena tido n tak senang hati dibuatnya kalau anak tak sihat kan?

  3. ecah…… moga cepat sembuh,,… jgn buat mummy risau k….

  4. sian ecah tak sihat yerk..moga cpt sihat k..!!..=D

  5. leceh anak cirit birit..
    penah kena, mmg risau sgt..nsib bek skejap je..

    cpt2 baik ye ecah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s