Ahad yang ala-ala bz

Slide2

Slide3

 Slide4

Slide5

Slide6

NotaKaki1 : Ahad lepas, hari yang amat memenatkan aku. Hari outing aku sefamili.    

  • Pagi, pergi serbu Warehouse Sale Metrojaya @ Persada Johor. Abis dekat situ jek nearly RM500. Wargh, kopak duit mak nak bayar kad kredit nanti.
  • Tghari, lapaq kan kena himpit and serbu sale, p makan tengahari kat Kampung Air Biru, Pasir Gudang – punya la nak makan siakap yang aku rasa aku boleh masak, huhuhuhu..malas nya pasal la ni..
  • After lunch, kitaorg p tgk buaya kat Sarang buaya, Tanjung Langsat. Ya Allah, dah la timing ni tgh panas terik..aku rasa macam terbakar kulit aku. Tgk Ecah aku, dah macam mandi peluh!
  • Balik, lalu higway Pasir Gudang-Desaru, tapi aku rasa..macam jauh jek nak p kulai tuh…area tuh dah macam padang sahara..panas!
  • P IOI Mall Kulai. Saja mengisi masa weekend. Tgk mood Ecah pun ok jek. Teman kan Ecah naik Pikacu Machine tuh. Boleh la nak…

NotaKaki2 : Sekali lagi, hasil pic diatas hanya menngunakan PNS Lumix. Kena cakap awal2, nanti aku kena kutuk..huhuhuhu

NotaKaki3 : Pic2 diatas, aku just masukkan dalam Powerpoint 2007. If pic tak lawa, disebabkan ini la dia..

Advertisements

5 responses to “Ahad yang ala-ala bz

  1. Sukenye dia tengok buaye…

    Ada abe buaye tak kat situ

  2. Ecah mandi peloh pon tetap comeyyy 🙂
    ishh sy ngeri tgok boye wpon dlm pic,huhu..

  3. ok la tu, ada gak jalan2, mcm kiter uuuwwwaaa..

  4. aiseh..tk tau pon ade taman buaya kat johor tu..hehhe..beshnya outing sefamily..mmg nmpak padat sgt akt smpai yg bace ni ikut terasa penat..=p

  5. Fantastic story, I didn’t thought reading this was going to be so cool when I saw your link!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s