Entry with no specific title

Hi there. Just want to share moments with two beloved sayang in my life. Yesterday was my Ariff Mohid Birtday. So we had a dinner @ Benafe Village, Johore Bahru. Thats was my first time dinner there and definitely will go there..again!

21102009038

Hehe..our hero! Sian dia, baru balik dari Singapore after 2 hari jadi bujang sekejap. But really, we really miss you, dear especially ur lil princess…siap cari early in the morning! sadis!

21102009039

Ecah, the latest pic! Makin lama, makin noti this lil gurl! ANd makin manja! But really enjoy tgk development dia. Dah rajin nak p school. Paling suka tgk dia pakai beg skool barney, sambil terkedek2..macam berat sangat jek beg tuh..pada hal kosong.

 02102009032 02102009031

Suka minum ribena and Vitagen. Suka tgk burung. If nak, she will clearly say nak…and mintak kita, thats sweet dear! Peminat burung paling setia di Perling..i guess! Suka buat tgn kat belakang sambil jalan..like mandur gitu. Suka conteng2 using pen. And anak ibu yang paling rajin. Suka ngelap lantai using her handkerchief and menyapu with real penyapu..okay!

21102009041

Huhu, ramai yang cakap kami ni seiras ker? iya ker? macam iya tak iya jek kan. but lately ni ecah really manja banget ngan aku! macam tahu2 jek yang dia ni nak kena ada adik. its mean that aku and hbby kena berusaha untuk tambah baby..hahahahhahaah. dah elok benor la intanmaria, ecah pun dah setahun 5 bulan!

NotaKaki : Nak tanya, sesapa yang pakai IUD or ada knowledge lebih about it, bila ek waktu yang sesuai bukak that things? ada yang cakap a day after abis period..ada yang cakap masa period (macam xcaya jek)..or bila2 masa…buntu la

Advertisements

3 responses to “Entry with no specific title

  1. yay!!! cecepat buat adik utk ecah tau

  2. hepi bday 2 ur hubby!

    yela ecah iras u…tapi kekdang lain pulak

  3. hehe..sya tak pakai iud..tak dpt nk tulun..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s