Perang Saraf intanmaria vs that stupid idiot ***

 

komen2

NotaKaki1 : Tu lah, sibukkan hal orang, keja yang dok buat since last year, tak boleh nak settle down! Baik korang tido jek…

NotaKaki2 : Ada aku kisah? langsung!

 

Advertisements

2 responses to “Perang Saraf intanmaria vs that stupid idiot ***

  1. woaahh.. masih marah lg ke?? heheh.. tulah kalau kat opis ni, line 3g celcom maxis tak stabil.. rasanya kalau stabil, better pakai broadband je.. kat umah sekali sekala je laju

  2. wah..tgh marah sape nih…jgn marah2 sgt nnti darah sndiri naik tinggi. hehe..

    psst..br baca entry awk sblum ni. tpt awk tu siap buat list sape surf internet ke. haru btolla diorng ni kan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s