ADA AKU KISAH?

Ada aku kisah…if nama aku antara Top 10 WANTED!

Ada aku kisah…if reputasi aku tercalar gara-gara aku surf internet, sedangkan banyak lagi masalah displin, RASUAH..ponteng kerja, etc..tapi korang buat tak kisah?

Ada aku kisah…if intanmaria akan jadi hot di seluruh Malaysia, bukan kerana aksi melampau..tapi kerana gara-gara dek surf internet terlebih masa…

Ada aku kisah…if pada ketika dan saat ini, orang-orang macam bagus tapi tak berapa bagus ni dok ‘visit’ website aku, iyalah WANTED!

Ada aku kisah…if respon yang diterima dari orang lain…”Sian budak-budak +++ ni, takde kerja la ni…padahal masalah system sejak dulu asyik bengong jek”

Ada aku kisah? Pegi la mampus!!!!!

NotaKaki 1: Aku tgh HOT & Spicy ni!!! Fuh..fuh..fuh.. Atleast aku tak de pending kerja macam the others. Lagipun bulan lepas kan MOOD RAYA! Dari aku ponteng kerja, atleast aku datang kerja la beb! Better aku surf internet..dari mengumpat tak tentu pasal!

NotaKaki2 : Lepas ni, aku surf pakai BROADBAND!!! Aku tak heran pun ngan line korang yang zaman kuno tuh!

komen

Advertisements

6 responses to “ADA AKU KISAH?

  1. marahkan org ofc ke maria??

  2. oo akk on9 kat ofc ye? sy pun hari2 on9 kat ofc..smlm ni guna ofc pya,la ni,guna celcom broadband yg prepaid pya & connect gna hp sy.. bos tak ckp ape pun..tgok je..klu tak sblm ni,asik perli2 je.. sy ni yg jenis wat keje cpt..cpt stle kan keje..so byk lah time free utk btenet..tp ada jgk org yg tak puas ht..last2,guna line intnt sendri,terus syp! siap nk pjm lg wat check tcket flght,sbb laju..klu ofc pya..adoyaiiii mcm kura2.. hehe.. sabo ye kak..

  3. biasa la tu.. pendengki.. yg tahu cari kesalahan org je..
    sabar eeek.. ;p

  4. Saja nak info ada hadiah tambahan untuk contest weblog popular 1Malaysia. Contest akan tamat pada 31/10/09. Jangan lupa check ranking anda di google.com.my (keywords “Weblog popular 1Malaysia) kerana mungkin anda adalah pemenangnya dan juga tambahkan denaihati ke bloglist anda untuk update terkini contest. tq

  5. betul3x..jgn dikesahkan..asal keje kita siap sudhla..
    dorg2 tu dengki sbb keje xabis2

  6. surf internet kat opis ke yg smpai masuk list top ten..
    kalu gitu, sy pon mybe calon top ten jgk la kot,hehe..

    my management is sempoi..here the culture is.. as long as u setel ur work,, nak surf tenet pasall laa..
    ade few yg selambe main game smbil keje.. yg penting keje tetap jalan..!!
    jgn layan porno tenet dah ler.. hik hikk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s