WEB POPULAR 1Malaysia

Letak banner Weblog Popular 1Malaysia kat blog anda

Tulis satu blog entri dengan tajuk Weblog Popular 1Malaysia (DONE!)

Cerita pasal contest ni dan jangan lupa tulis perkataan Weblog Popular 1Malaysia dengan link

http://denaihati.blogspot.com/2009/07/contest-weblog-popular-1malaysia.html (DONE!)

Saya tahu contest Weblog Popular 1Malaysia dari blog http://mombloggersplanet.com

Where Moms Unite

 

Saya calonkan MomBloggersPlanet sebagai Weblog Popular 1Malaysia sebab melalui pic header blog ni sendiri dah menunjukkan ianya untuk semua kaum, tanpa mengira apapun bangsa..bersatu dalam 1Blog….dengan 1 tujuan. Besh kan!

Hadiah sponsors SAUDACARE http://saudacare.com/ , ANISHA ONLINE MALL  http://mycadar.blogspot.com/ and ONE MALAYSIA BLOGSHOPS  http://1malaysiamall.blogspot.com

Nama penganjur  contest ni adalah Denaihati dengan link to http://denaihati.blogspot.com

NotaKaki : MBP…everything in 1Blog.

Advertisements

5 responses to “WEB POPULAR 1Malaysia

  1. maria, thanks a million dear.. jgn lupa tinggal komen kat contest page denaihati ye.. point akan hupdate nanti okie

  2. ooo…pernah tgk org jawab contest nieh…sangat rajin org tuh. sha tak begitu rajin menulis. tp rajin betul nak membaca komen2 org:)

  3. wah…
    semua org gigih ber’contest’ eh skang

  4. terima kasih join contest jangan lupa promosi kerana hadiah yg hebat untuk jadi referral dan top google ranking.

  5. jangan lupa juga masukan denaihati dalam blog list so boleh sentiasa tengok update terkini tentang contest ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s