MomBloggersPlanet (MBP)…ada apa dengan nama?

Untitled

30.09.2009 – Hari ini aku dengan rasmi nya aku jadi members ngan MBP ni! Walaupun aku dah lama tepek badge MBP ni dalam blog aku.. hahahhahaha.  aku tak kira la…atleast aku register gak kan..walaupun berkurun!

Napa join? Aku rasa banyak info yang aku dapat thru this MBP. Aku ada baca gak review blog dalam tuh…feature blog mana yang terbaik for view. So banyak aku edit blog aku ikut nasihat dalam MBP. And paling seronok…just for Malaysian mommies okay! Mommies Power!

Where Moms Unite

NotaKaki : Macam2 ada tau!  Tak Rugi Join this MomBloggersPlanet.

Advertisements

7 responses to “MomBloggersPlanet (MBP)…ada apa dengan nama?

  1. maria, thanks dear! welcome to the club of super malaysia mommies!

  2. tak mummy tak boleh join lah ek…alamak…baru jek nak join:P

  3. ye ke? macam best jek. nanti nak try join gak la.

    btw maria, i pun terfikir nak ambil gambar 1 family nanti walaupun dah bukan first hari raya. asalkan adaaaa kan? tapi semangat tu dah lain la sebab bukan first raya 😛

  4. bagus eekk.. berminat gak ni..

  5. haah dlm tu mcm2 info ade… btw welkam to d club 😀

  6. salam,

    jemput join “PUTEH FABULOUS CONTEST”. More info at http://www.ammazara.blogspot.com. Tenqiu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s