Yeah..yeah..Hali Laya!

Di kesempatan ini, saya dan sefamili ingin memohon ampun dan maaf kepada kekewan yang sudi menjenguk blog saya ni. Mana la tahu, sepanjang kita berblog ni, ada yang terasa hati, saya ni sombong ker, merepek meraban tak tentu pasal dan sewaktu dengannya. Semoga syawal yang menjelma akan mengeratkan lagi ukhwah antara kita, dan menjadikan kita lebih semangat, i’allah. Enjoy ur raya, okey!

NotaKaki1 : Dear all, my baby ecah tanya..takde duit rayae ker? (ni ecah yang tanya ker or mummy dia tlg tanyakan ni..confuse jap..hehehehe)

 RAYA

NotaKaki2 : Kita cuti lama gak la, kita raya 20hb kan…so, a week tuh terus cuti(21 – 25 hb Sept). nanti kita update apa2 yang besh ek sepanjang raya nanti yer..cayang korang!

Advertisements

9 responses to “Yeah..yeah..Hali Laya!

  1. dah start cuti ke tuh?waaaaaa..bestnye beraya dgn kehadiran seorang baby. wish sha pun begitu satu hari nanti:)

    selamat hari raya, maaf zahir batin:)

  2. takder mood lah intan nak raya….hehehe.
    16 minutes ago

  3. Idham F.A. Tualamerah

    Selamat hari raya, Maaf zahir batin.. Semoga berbahagia disamping org tersayang… Berhati2 dijalan raya, ingat orang tersayang..

  4. selamat hari raya maria!

    maaf zahir batin n salam perkenalan 🙂

  5. selamat hari raya, maaf zahir & batin

  6. Salam aidilfitri buat maria sefamily. rase lom terlewat sgt kan nk amik kad raya ni..hehehehe..lame tk online so tk nyempat2 nk amik kad raya.

    psst..cntik rumah..sweet sgt deco nya..=)

  7. Hi maria..raye sakan ke… :>

  8. tenkiuuu… amik lah kad raya kita ye 🙂

  9. eh…x malu..hidung x macung, pipi tersorong²…kita x nak kenal dia pon..ada hati nak kenal ngan kita pulak…eheheh~

    hubby pakai baju pink tu pon setelah dipaksa.. sebab dia dah tanya kan thn ni nak baju raya kaler aper?? pink!!! wakakakaka~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s