Home Sweet Home version Raye

Jap…aku nak kira..lagi berapa hari lagi kita nak beraya…siji’..loro’..telu..pat pat..lagi 4 ari, lebih kurang kita akan beraya…aku just sikit2 kemas2 umah jek…bab  beli barang..just sikit2..tuh pun beli online and hubby tersayang banyak tolong carikan and belikan barang..yang mana yang dia dok berkenan..aku tak kisah kan..i follow jek..

Untuk raya kali ini, aku buat feature wall using batu kat belakang tv. tuh jek kelainan nya.. part lain, still sama..untuk pengetahuan semua, aku and hubby dah lama tak balik umah, about a month gak la. sebab renovate kecil ni. padahal plan asal kitaorg nak buat dinding kat belakang umah… iyalah.. hubby aku dok komplen..taik kucing la…kencing kucing la..so, buat la dinding…last2, terjebak sampai dalam umah and tiles kat luar. Baguih gak buat ni, sekali arung. lepas ni bajet for education ecah and adik2 dia..

So ni la rumah kami yang aku rasa cukup la untuk kami bertiga..

IMG00009-20090915-2209 IMG00010-20090915-2209 IMG00011-20090915-2209 IMG00012-20090915-2210 IMG00013-20090915-2211 IMG00014-20090915-2212

NotaKaki : Macamana agaknya preparation korang yer? aku ni, kuih raya pun tak nampak apa lagi..ntah..rasa sekejap benar la puasa kali ni…ker pejabat aku dah jauh ni….(huhuhu, alasan semata lagi!)

Advertisements

11 responses to “Home Sweet Home version Raye

  1. cantiknya umah!

    jeles sgt tgk umah2 org cantik mcm ni.. bila la nak ada umah snedri. leh la hias2.

    Selamat Hari Raya!

  2. hi thanks sudi singgah blog sya..salam pekenalan juga utk awak..
    dikesempatan ini sya nk ucapkan selamat hari raya maaf zahir batin..ikhlas dr sya sekeluarga (lin,zairee,qaisara)

  3. cantik umh u..
    i pun dh survey batu tu utk buat dkt umh baru nti…
    plan pun nk ltk blkg tv gak hehe

  4. hi risya..nice knowing u on this blog…

    u can add me as yr frend….bleh kita share2 citer psl anak2 ni..i mmg xcited sgt..

    i dlu pn pnah jer,mlm ryer bru nk cri kuih ryer..act mlm ryer bleh dpt diskaun byk sket kn..

    slmt hari raya utk u n famili…

  5. chantekkkkk umah..very the english and nice..
    salam aidilfitri buat maria & keluarga..

  6. english style… kemas je umah intan.. jeles tgk.. umah kite bersepah lagi, malu nak amik gambar… huhuhuhu

  7. salam kenal..dan selamat hari raya

    saya link awak ok

  8. salam,

    thanks sbb sudi singgah kat my blog…
    suka tgk umah u la, cantik…pandai u hias..
    sgt sgt suka english style punya design…

  9. wah cantik nyer umah u!!! jeles org beraya kat umah sendirik la…… hihih

  10. mak aii sempoinye umah.
    i also luvv english style.. 🙂

  11. hye..slm kenalan jgk..wahhhh ctk nya rumahhhh ..neway slmt hr ry!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s