Hari minggu yang blur…

Dear you all

Hahhahahaha, welcome to my new hosting blog@wordpress. Aku dah selamat upload dari friendster ker wordpress. ingat kan nak transfer to blogger..but apakan daya, fail tarak sama..so mission tak boleh jalan dah..

So, aku nak storry morry skit apa yang aku buat last weekend yang agak panjang (sabtu,ahad & isnin)..aku saja ajak hubby and my ecah jalan2 p jusco..at eraly in the morning. sian gak ecak aku ni…dah lama tak ajak jalan, about 2 months gak la…since H1N1 yang pasal..

So, kami pusing2 jusco, nak usha2 gak preparation raya..tapi tak beli gak..sebab jusco baru sale merdeka, so diaorg tak banyak kuarkanstock utk raya..layankan ecah main2 and beli la barang2 yang agak tak penting.. layan kan jek la picture..

3008200901630082009015

3008200901430082009013

3008200901130082009009

30082009017

 

Dan ini lah ecah aku, letih dok main2..heppi sakan ajak kuar..last2 tertido dalam kereta push cart dia…ciannya anak ibu..teleng leher..hehehe

Advertisements

5 responses to “Hari minggu yang blur…

  1. hehehe… boleh pulak dia tido mcm tu ek?? comel….

  2. ohoiii putinggg.. abihla melekat susah nak tanggal tuu..

  3. waaa dh tukar rupanya..ptt la dh lama MIA hehhe..best gak ek wordpress ni..

  4. boleh plak si ecah tu tdo lam tuh… betol2 punya penat … pandai ibu dia, bagi anak main smpi penat pastu sure anak tdo lma kan … so ibu enjoyyyyyyy!! ahakss

  5. X baik norrr biarkan die tido cm2…comey2….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s