Transforming New Blog

Hahahhaha, jangan terperanjat..if tetiba, kuar intanmaria..but lain blog. Sebab nya ni la..

dihalang

 

Blog lama aku (http://intanmaria.blog.friendster.com) telah di capai halang, sebab host dia dikira social networking..so fefaham la kekawan semua…aku tak boleh meneruskan, bla..bla..bla aku di blog@friendster. Jadi, aku transformasi kan blog Maria+Ariff+Baby(s) ke host yang betul2 jenis blog, untuk aku terus berblog!

And aku sekarang dah tak guna sangat internet kat pejabat, sebab aku dah ada broadband sendiri…hahahahahahahha, halang lagi..kan aku dah beli sendiri broadband. Thanks to Mr Hubby yang meng’sponsor’ broadband ni, hikhikhikhikhik..

Advertisements

2 responses to “Transforming New Blog

  1. baguslah transfer sini.. senang kami link.. hehehehe.. update cepat!!! 😀

  2. intannnn … adeh lama nau tk bersoseh eik … beso dah ecah … sib bek fs ko tk leh masuk lgik klu tk ntah smpi bila la tk dpt bersoseh … hihihih … umah?? ha ah dah pindah dah … nti la ada msa ak snap gmbo umah ye … ala umah ku biase aje …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s