Selamat berpuasa yer kekawan..

Arini dah 3 ramadhan, so secara automatik, dah hampir 3 hari kita semua berpuasa…dah alhamdulilah, aku diberi peluang untuk berpuasa dengan hubby, mak abah and off course famili mentua.

So tahun ni, 1st day posa kat segamat. sebab 1st day raya kat jb…hahhahaha, ko ni intan, posa 3 ari, hang dok sibuk atur balik kg. jangan tak tahu, aku dah plan since 2 bulan lepas…hahhahhahahha, teruk perangai!

apa yang kami buat masa kat teluk kelubi….?hahaha, melepek..tak tahu awat..but mmg panas terik..tuh yang dehydrate badan..hahaha, alasan!melayan ecah aku yang dah dapat kaki..dok ‘mengemas’ umah atoknya and bilik mak long nya. and apa lagi, suap dia makan..pagi, tengahari and petang. anak aku dah tak mau isap susu lagi. sebab dia rasa makan lagi besh..korang rasa normal ker? risau aku!

Ni la pic terbaru puteri kesayangan hamba…agak2 muka sapa yer?

ecah1ecah2

Advertisements

One response to “Selamat berpuasa yer kekawan..

  1. ecah???!! lain benar nampak muka dia.. sudah kurus kaaaaaaaaaaa??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s