Its our 2nd anniversary!

Fuh, dah lama banget aku tak update blog..facebook..bla..bla..bla

Tetiba jek update blog…masa anniversary..apa kes? So, nak bermonolog la malam2 ni..apa yang aku feel since bergelar isteri kepada incik mohamad ariff md mohid

makin lama kami bersama…makin banyak yang perlu aku kenal tentang lelaki ini. selalunya aku la yang banyak menguji…hehehe..biasalah..aku.

apapun, aku sayang lelaki ini, kerana dia la pasangan hidup ku buat selamanya and ayah kepada aisyah and adik2..utk abang, happy 2nd anniversary sayang. ayang terlalu sayang abang dunia dan akhirat..i’allah

 

Advertisements

4 responses to “Its our 2nd anniversary!

  1. Happy Anniversary intan!

  2. wah, dah 2 tahun puan intan kita bernikah.. up skit sampai bertahun2. Jgn lupa maniskan senyuman anda bersama hubby tu

  3. happy anniversary maria n ariff..

  4. Norilezah Kadmin

    happy anniversary kak intan… lov u

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s