Busy Beb..

Thanks guy for positive respond about my online CROCS. hahahahhahaah, suka makcik tau. I’allah, end of this month…CYPRUS and ATHENS akan sampai ke rumah aku..nanti aku update dekat sini yer . Cayang korang…muah!

Currently aku bz banget. Last 2 weeks, adik aku kahwin. And last week, aku p KL, join 2 exibition,satu pasal Food and satu lagi pasal SME. stay dekat Grand Season. penat nyah…

Fuh, minggu depan pun aku bz gak..bila la masa aku tak bz ni wei..tgk dekat kalendar (kes tak guna organizer..maleh!)…rasa macam kejap jek masa pegi..aku ni tak ganti posa lagi (atleast aku honest, k). Bila la ko nak ganti posa ni intanmaria. lagi 2 weeks nak bulan ogos..tengah bulan ogos dah ramadhan…wah..sempat ker?

ni kitaorg (aku adik beradik) dah plan, nak bukak bisnes kat bazar ramadhan kat angsana. korang rasa bagus ker cadangan kitaorg ni? korang rasa, biz apa kencang masa nak raya? cadangan anda amat-amat kami perlukan..please..please..please

p/s: agak2, sapa la yang boleh ‘ belanja’ aku laki bini beli peti ais baru. aku rasa macam kena beli baru jek..tak sejuk! warg..tension nya…bila ada duit..senang jek duit ngalir…bila nak dok diam2 duit ni 😛

Advertisements

11 responses to “Busy Beb..

  1. ayam! ayam madu, ayam goreng pon sodap…hurm..tak pon ikan bakar… slalunye itulah ape yang saya makan dan mahukan dari psr ramadhan…hehehe… (gila ayam)
    tak pun air…air sgtlah laku…terutama soya yang pekat dan sedap nyum nyum… air teh bunga…air tebu..lalalala…

  2. Ahmad Asfiya Salehudin

    crocks hihihi

  3. biskut raya..

  4. ayam? ikan bakar? soya? em..favourite tuh..
    CROCS? Raya pakai CROCS, esp tang pompuan? hmm…maybe kan
    biskut raya? maybe yeah

  5. Shahril Shariff

    Beskut Raya

  6. Ruzniza Mohd Zawawi

    kerepek aa

  7. Supply mkn tengahari

  8. beskut raya? ok…
    kerepek? ok…
    hah?supply makan tghari…gilo apo!

  9. kek lapis sarawak

  10. Asydi Bin Jamil

    air zam2, masa aku jual air zam2 hari 2 habis tong 10 liter tu, takder competition, org semua jual ari yg sama, tapi aku jual air lagi special.heheheheh

  11. einda….kek sarawak..em, nyummy
    asydid..air zam2..u think out of the box! great!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s