CROCS New Arrival @ Perling, Johor Bahru

CROCS Lovers…Good News For You!You can get Athens For Men and Cyprus with the best Price ever had! Hurry, its Limited – Just 25 Pairs per design and have limited sizes!

For Athens : Retail Price : RM 129, My Price : RM 85.
For Cyprus : Retail Price : RM 209, My Price : RM 110

Advertisements

16 responses to “CROCS New Arrival @ Perling, Johor Bahru

  1. Mimi Najua Zainal

    Intan…cyprus ada kaler apa eh? yg off road and audrey for my parents tu tak jadi la…takper kan?

  2. darl.. others type of crocs x ada ker?

  3. Ahmad Shahir Arif

    kak maria athens yg laki punye tu kan..calerape ade?

  4. k.intan, malindi xde ke?

  5. – malindi pun ada, but not rite now….
    – others crocs…malindi and sassari.
    – haah, athens ni yang lelaki nya..nak beli?meh la datang umah..bab color tuh…nak cakap pun tak reti..datang jek umah.
    – dear mimi, its okay..awak dah banyak support kita. Cyprus tuh, as in the picture. nanti nak clear..meh la datang umah, or kita mms awak

  6. Nur Fathinatul Huda

    awak.. kite nk dtg umah nih.. smlm call awk tk dapat heee… nanti sms kite ek

  7. Ahmad Shahir Arif

    a’ah athens yg guys punye dari dulu usha..nak dtg umah?alahai segan..

  8. Dear kekawan.
    rite now ni saya begitu busy banget dengan banyak hal.

    kita start jual CROCS ni 1st August 2009
    sapa nak mai datang umah, msg kita dulu yer… Read more

    love you all!

  9. Sunny Iskandar Abdul Khalid

    apa khabar intan… bleh order model yg lain tak nanti..

  10. Dear Sunny.
    I list down CROCS yang available in my stock and coming soon-dah order
    1.Off Road
    2. Audrey
    3. Cleo … Read more
    4. Olivia
    5. Cyprus
    6. Athens
    7. Sassari

    awak nak order model apa yer?

  11. Ahmad Shahir Arif

    athens kaler cokelat

  12. Sunny Iskandar Abdul Khalid

    patra kelabu coklat.. anyway aku nanti pindah ke bukit indah.. dekat sikit.. bleh jadi regular customer :p

  13. intan, ko dah jual crocs lak ke.. huhu b4 this dgr dok minat nk bli la ni dah jdi pengedar ye … chaiyok chaiyok pa intan … klu anum nk bli mcm mna … nti reply kat email ye cayunk … i tk leh nk bukak fs, ni pn sbb kat umah kakak … heheheh

  14. hi..i nak tau apa models u ada..u kat jb ke? if u ada models yg i nak, can i come n collect from u?

  15. hii intan..
    i berkenan sgtt la dgn cyprus..lama dok cri…
    size 6 byk lg tak?

    u dok perling eh.. meh address & phone no..

  16. saya bekenan kat Crocs offroad ngan Cyprus.. U ada Santa Cruz ngan tideline x??

    Ni Crocs Authentics ke Imitation…

    lg satu Perling kat area mane?? saya area skudai….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s