Ecah saya dah nak berumur 11 bulan…yeah!!!

Yeah……my ecah dah nak 11 bulan this may 3rd!!!

huhuhu..so excited kan mommy ecah ni.. iya lah, kekadang bila tgk blog ni…boring la mommy ecah ni, dok story morry pasal business la, camera la..pasal arip maria la..ops…terlebih sudah..

Now ni, my ecah dah semakin noti and serba nak tahu…explore rumah…bukak pintu gobok…jatuh tuh jangan cakap la…banyak kali dah..if nangis..huhuhu, mommy dia yang gabra…iyala…sampai takde suara..mana mommy yang tak takut if anak dia nangis macam tuh…my mom pun takut gak if her cucu dok nangis macam tuh..

Wat else…em, mmg bijak like her name..batrisyia…Ecah saya ni mmg tekun, tak kira la bila tgk iklan ker, tgk “benda” kat lantai even and masa main. She will know bila dia kena marah especially by me…she will buat muka kesian…so, mommy dia pun tak jadi la marah2 sangat. Tapi ada mood, dia melawan balik bila kita marah dia…hep, biasa dia…tuh mmg aku dok bebel la ..

My ecah, pemakan. Asal apa yang kita dok kunyah, she will nganga, mintak kena suap..takpe la nak, asal ecah sihat..tak sakit..tak sembelit…tak kurus kedeking..dah cukup buat mommy..And one more things, dia ni pengeli…macam aku…like her father mention…“Hah,,part yang geli2 tuh..mmg ikut mak dia! ” Well, thats my only Ecah!

Advertisements

2 responses to “Ecah saya dah nak berumur 11 bulan…yeah!!!

  1. Dear..
    dah besar kan ur ecah..

    ni dah muka sapa yer?
    dah lain la..

  2. kuikuikuikui

    ada puting la dia..
    my ihsan tak mau la isap puting..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s