Aku penagih….

Aku ni penagih ker or in english addicted?

Intan, intan…apa la nak jadi kat hang ni…dok ‘menagih’ benda alah ni jek…satu hari tak mengadap dua-dua ni..macam org giler jek aku tgk ko…serabut giler aku tgk ko…macam ada tak kena jek..tapi seronok gak baca ko merepek dalam tuh…kuang..kuang..kuang..

Tu la antara komen-komen tak berasas kekawan aku..ntah, since akhir2 ni mmg aku addicted ngan benda alah ni semua…ni pun ada terfikir nak buat bisnes online..tuh pun after hubby aku dok perli, mmg pedas giler la..huhuhuhu

Dari dok merepek meraban dalam blog, baik buat bisnes online..lagi untung+ramai visitor…

Bila aku pk2 balik…ok gak kan…2 in 1…dapat ramai kawan plus duit masyuk. I need you all nya opinion, apa bisnes online yang paling besh ? yang paling easy to handle? and senang cakap la..yang korang nak beli thru online….KITA TENGOK, APA KATA SURVEY….

Yeah…ari ni gaji…nak bayar hutang..nak bayar kad kredit,huhuhuhu

Advertisements

15 responses to “Aku penagih….

  1. jual barang dapo

  2. jual perfume

  3. Noraniza Binti Ahmad

    nk join tak one drop perfumes.murah dan senang dijual..

  4. Farizah Zainal Abidin

    ada intan but its going to be something new in JB but boom in KL

  5. jangan dgr kata2 diorang ni kak intan .. senang sekali jual orang!!! Nyaaaaa~

  6. Hanim : Barang dapor…hmm, advance la ko ni..maybe leh blh jual belacan secara online kan..ari tuh kat jusco, dok pusing2 cari belacan..

    azim : good idea la azim..akan dipertimbangkan

    ani : really interested. detail, please…

    izah : jom jumpa…aku nak tahu lebih detail ni..really..

    aysha : hahahhahahahahah…good idea too…tapi, mana nak dapat stok ek?

  7. Izat Capturepixs

    Aku penagih @ aku penghibur
    Jamal Abdillah..
    sekarang lagu album baru dia sedapkan?

  8. apa lagi puan sayang….business lah sabun eumora…(hehehehe tak habis2….)

  9. Nanti kita diskusikan mana nk cari stok ya K.Intan.. hehehe

  10. barang dapo senang skit takyah kuar umah kendong aqeel pegi pilih pilih bawang ke.aritu aku pegi kedai nak beli gas masak mintak anto umah…pehtuh mamak tu suruh aku bukak but dia nak masukkan dlm keta.dia ingat sampai umah aku tendang tong gas kuar keta terus terpasang kat dapo ke..hampeh tul mamak tu tnk tolong. aku dah ler kurusss

  11. izat : fuh..hang layan tuh lagu jamal abdillah..mmg sentimental la

    ina : hahahahhahaha, mmg ada dalam list tuh..eumora..

    aysha : orait..nanti kita discuss..cari stok ‘manusia’

    hanim : fuh..sadis tul aku baca comment ko ni..biar betik mamak tuh..aku rasa dia rabun tahap gaban kot..tak nampak ko…sian tul ko..

  12. intan,jual baju budak²..skang eli tgh gila shopping online baju budak²..
    w’pun dh byk blog yg jual bju, tp x salah intan memeriahkan lg industri ni…cewahhh industri ;P

  13. Nurulhidayah Mat Khairi

    nk cadangkan u buat thrift shop boleh?…alternative for Malaysian…sometimes kita ada brg yg still elok but menyemak kat rumah…n somebody else might be looking for it…

  14. dayah..
    good idea la..

    dekat sana banyak tak thrift shop?
    can u share it?

  15. Nurulhidayah Mat Khairi

    people here positive wif thrift shop…pakai BMW pun masuk shopping kat thrift shop tau…their gov agency pun ada set up GOODWILL…bagi job opportunity kat American (barang2 yg dijual hasil sumbangan org ramai n kedai2…rasanya ada insentif for syarikat2 atau kedai2 yg sumbang kpd Goodwill ni…somemore…recycle,reuse…towards a better environment…

    kami suka p beli toys….heaven…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s