Tag… Picture Profile..

Salam rindu banget untuk blog reader(s) aku..va..va..va, macam ramai jek reader dekat blog ni..perasan lebih jek intanmaria ni..

Apa ek kali ni update pasal aku ni….em, jawab la Marcia nya tagging, about pic profile.. Blog ok..

Jeng..jeng..jeng…tadaaa…..ni la picture profile Blog@Friendster aku.

Apa yang besh pasal pic ni? Em, sebab ada aku and mr hubby? Aci tak reason aku ni…kuikuikuikui.. Maybe sebab picture ni, buat picture ni nampak shantikk banget, dengan penggunaan lightning. Aku pun lupa lak, kitaorg pandang apa masa tuh…maybe pandang lampu kot… And dalam pic ni, nampakkulit aku begitu licin and mulus…siap ada shining2 lagi (aku siap bold lagi gitu) ….hahahahhahahahahahahah…boleh gitu? And reason yang aku rasa paling baikk nya sebab Our Big Day. So, aku masukkan dalam Profile Pic aku dalam Blog@Friendster. Tapi korang bila visit Blog@Friendster aku, tgk pic lain…jangan marah ye..sebab aku ni rajin sangat tukar2 pic….saja, nak promote diri…kuikuikuikuikui..

Ok, the next..next..next persons I would like to tag as the list below:

Advertisements

One response to “Tag… Picture Profile..

  1. yeay dapat tag lg…mak suka =D
    btw,intan dpt award..grab kt page eli tau
    take care

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s