31.03.2009 – Hari Boros Aku!

Huhuhuhu…ohh..my blog..dah bersawang dah blog ni..mmmg pun patut bersawang..empunya diri dok nak abiskan cuti jek..hehehehe…

This entry aku nak story morry skit Hari Boros Aku, yang jatuh semalam. Kenapa aku cakap macam tuh..korang fikir la sendiri bila dok tgk amount yang aku belanja semalam…

Belanja@Tesco Tebrau City-RM169.40(paid by Credit Card)

Breakfast @ Foodcout Tesco-RM6.00(paid by cash)

Belanja @ Jusco Tebrau City-RM21.90(paid by cash)

Lunch with hubby @Ayamas,Tebrau City-RM17.00(paid by cash)

Makan2 with Mak@Imano’s Angsana JB-RM30.70(paid by cash)

Total Boros-RM245.00

Korang bayangkan la..semalam jek aku dah abiskan RM245.00. huhuhuhu, malam baru la terkebil2 mata..nyesal pun ada, bengong pun ada..tapi aku rasa aku ni tak leh bawak credit card aku dalam wallet la..rambang aku, semua nak grab..last2, dapat gaji..terkebil2 lak mata aku nak bayar kad kredit..

Korang rasa la…semua pompuan macam aku ker, ker aku sorang spesis yang wujud dekat muka bumi ni..

Advertisements

6 responses to “31.03.2009 – Hari Boros Aku!

  1. Macam Hari Boros Sedunia jek Sis!
    Dah try g Sutera Mall? Best!
    Yang penting g shopping from 3-5pm….
    Every RM100 dapat RM15 voucher!
    Till 7 April!

  2. huhuhu yong…
    mmg nyesal gak la shopping tak hingat donia..
    but it really release my probleme…macam free sangat!

  3. aizan suhaira

    Hehehehe… Intan, aku dah baca blog ko, tapi tak boleh komen. Apsal ek?
    Anyways… apa la sgt boros ko tu… I just blew 1000 bucks in 2 days.
    Now THAT is boros!

  4. xboleh ker aizan..?
    harus aku check..

    beb..zaman meleset patut nya aku saving dalam bank..
    ni taknya..aku p enjoy lak..

    nasib baik la aku kerja..
    if aku housewife..mau laki aku poning nak bayar kad aku..

  5. isssyyhh.. ini intan kategorikan boros???? usshh kalau tgk perbelanjaan sy agaknye mesti intan ckp sy ni gila.. wakakakaakakaka..

  6. hahahahahahha..

    but marcia..cuba bayangkan la..
    if half day…saya boleh spendkan RM250

    if sebulan..RM245x30 ari
    mau..RM7,350

    bayang kan la marcia..
    tragis tul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s