Semangat…Hidup harus diteruskan!!!!

Everybody’s looking for a something
one thing that makes it all complete
you’ll find it in the strangest places
places you never knew it could be

some find it in the face of their children
some find it in their lovers eyes
who can deny the joy it brings
when you’ve found that special thing
you’re flying without wings

some find it sharing every morning
some in their solitary lives
you’ll find it in the words of others
a simple line can make you laugh or cry

you find it in the deepest friendship
the kind you cherish all your life
and when you know how much that means
you’ve found that special thing
you’re flying without wings

so impossible as they may seem
you’ve got to fight for every dream
cos who’s to know which one you let go
would have made you complete

well for me it’s waking up beside you
to watch the sun rise on your face
to know that i can say i love you
at any given time or place

it’s little things that only i know
those are the things that make you mine
and it’s like flying without wings
cos you’re my special thing
i’m flying without wings

you re the place my life begins
you’ll be where it ends
i’m flying without wings
and that’s the joy you bring
i’m flying without wings

Suddenly, aku dapat semangat sangat biler aku hayati lagu ni! Yes, bukan senang nak jadi orang yang berjaya! Perlukan pengorbanan dan segala2 nya. Thanks to all my along, hubby  and others beloved friends who really concern and care about me! I’allah, aku tak dapat yang ni, ada lagi peluang aku kat tempat lain..yang penting aku ada hubby, aisyah, family and friends!

Hidup aku perlu teruskan….yeah..go intan go!

Ini la wajah2 my baby each, yang buatkan aku semangat nak teruskan idup!!! Yeah sayang, if rezeki ibu ada …tak kemana kan rezeki tuh kan sayang…

Advertisements

8 responses to “Semangat…Hidup harus diteruskan!!!!

  1. yeah…that s the spirit!!!

  2. Fadzlee Rahman

    lepas nih leh la belanja KFC, tuh antara proses menaikkan semangat balik tau

  3. alamak best jgk la blog friendster nih..dulu eli ada gak blog fs,tp dh lama x update..btw,nape tetiba semangat lain mcm ni intan hehehhehe

  4. salam…intan..sorry sangat lama tak bukak blog awak ni..almaklumlah hidup tengah dirundung kesaratan..hehehe..apa citer ni intan sayang oi..naper sedih2 ni…takperlah apa pun yang terjadi..apa pun dugaan..kena kuat tau..Allah bagi dugaan mesti ada hikmahnyer tau..kita pasti awak seorg yang kuat semangat…tu sumber inspirasi awak tu semua ada kat sekeliling awak..kalo awak tak kuat macam mana dgn diaorg….so,…jgn sedih2 yer intan sayang…apa jua keadaan kena kuat n sentiasa berdoa..Allah lebih tau segala2nyer…senyum selalu tau….

  5. macam nilah bagus.. bila ada masalah, luangkan lebih masa utk diri sendiri.. relax.. shopping.. pastu baru spned masa dengan anak.. barulah tenang.. kalau ada rezeki, pasti tak kemana.. sabar ye?

  6. *pssstt, sy sudah tukar url blog.. Utk lebih privacy. TQ

  7. hah, mcm ni lah intan yg ku kenal dlu, hepi n strong… strong?? btol ta, bkn kehidupan tanpa masalah. skrg lebih hargai kehidupan ye tk? go gurl!!

  8. intan,u’ve been tagged
    amik tag kt blog eli tau
    take care

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s