i’m so sad

today, is my worst day. sedih nya. i’m not in good mood! harapan yang menggunung..abis musnah berderai! tolong la…apa yang perlu aku buat sekarang..i need somebody to talk+crying! i’m so dissapointed! am i useless? ohh please….please…what should i do rite now….?

Advertisements

16 responses to “i’m so sad

  1. nape shedih2 ni?

  2. hi intan, nape sedih2 ni?

  3. haluuu, aii pn INTAn nape nih, sedey sgt bunyiknyer, bukan kehidupan kalau tade masalah dan jgn sesekali menyalahkan diri sendiri bila masalah melanda diri. kene igt setiap yang berlaku ada hikmahnya. TUHAN tak kan menduga kita klu DIA tau kita tk kuat utk menghadapinya. its mean u are strong my dear… u are strong!!

  4. Nuraisyah Abu Hassim

    awat che?

  5. ida, aliah, anum and aisyah..

    aku dissappointed sesangat!! ni pasal karier (not yang ada sekarang)

    yeah anum, i’m agree with u!
    tapi aku mmg tak boleh terima hakikat la sekarang
    ker aku ni tak boleh terima Qada dan Qadar yang Allah berikan kat aku?

  6. Okay I’m confused. Are you really sad or are you just promoting awareness of depression to your readers?

    Which it is now, hmmmm?

  7. dear aizan..
    i really sad
    thats the answer for your question.

    huhuhuhuhuhu..
    and yet, i’m still sad and sad, even its not worst than yesterday..

    =(

  8. Nurulhidayah Mat Khairi

    Intan…wat I always set in my mind bila ada problem…”There is no such thing as a problem without a gift for you in its hands. You seek such problems because you need their gifts.”Mmg betul…ada satu masa tu bertimpa2 problem datang,dgn tensyen lagi…masa tu mmg me alone kejar ke sana ke sini mcm org gila…but lepas semua selesai…… Read morealhamdulillah…cabaran paling teruk tu adalah persediaan yg Allah bg supaya me jadi lebih tough…percayalah…n believe me…ini lah masa kita akan sedar yg Allah sgt sayangkan kita…ada hikmah di sebalik setiap kejadian…

    Ok…dun be sad girl…I know u really a cheer girl,don’t u…?

    Gelak n lompat2 ler macam wat u did in class dolu2…

    Love,
    Nurul

  9. Farizah Zainal Abidin

    Hai Intan,

    Naper sedih sangat pasal karier…cheerup ada masa low and high. always look at the bright side and dun let your emotions and sadness control you. you control the situation…take a deep breathe.

  10. hidayah..

    yeah, mmg kekadang always terfikir…i have to suffer to get the best things in my life..even i had experience about it, but sometimes i can’t except my failure…maybe i’m planning my life thru the target..once i can’t acchive..it make me so down!

    I MISS MY SCHOOL DAY, the moments and time that make me really enjoy my life..huhuhuhuhuhuhu..so sad

    izah..
    thanks for great advice. pray for my future success.
    =(

  11. Nobody useless in this world. Only they, who want it dumping themselves. Dah blm rezeki. Apa nak gaduh? Yang pntg, dah prg. Dah buat yang tbaik.

  12. Mummy intan…y so sad????Baby Ecah kan ade ….

  13. Nurulhidayah Mat Khairi

    Ye la Intan…

    This time around me boleh la nk nasihat org…masa tensi2 dulu me pun cam Intan gak…lucky that kawan2 rapat sudi mendengar…n my hubby suffer too during that time…

    Kerja apa pun ada pasang surut…just do all ur best and leave it to Allah to decide wat is best for u…

    Career world ni pun mmg ujian bg kita yg maybe to naive … Read moreor too good as a person…coz masa ni la kita jumpa ngn segala jenis manusia…

    Just enjoy ur job n enjoy the pay every months…yg penting enjoy Intan…ni nasihat devil ni…

    Kalau u rindu sgt zaman sekolah u still leh park keta kat tepi pagar SIGS n berangan kat situ…mesti release tension…

    Just my 2cent…

  14. Farizah Zainal Abidin

    Intan jgnlah bersedih lagi, I was once at your situation where tat time I was so demotivated…my hubbi cant help it bcoz of I am so frustated with my career. It is not the end of the world my dear. Look at the bright side, I took many month to recover and after tat I realized for watever happen there is always a bright side. It just how we look at things. Thinks positive!, you have to pull yourself out of the situation dun be carried away with the emotions….ya it easy to say rather than do it….but then believe in yourself. Looking at your list of your characteristic posted in your profile shown that you are a strong women, mother and wife. 🙂

  15. sorry sis, i just hav d chance to fb 2nite. fb connection is not so good lately.

    hmmm, i understand that u hav put much efforts n definitely, much hopes for the said post, but ends up, another fellow grabs it.
    wanna know 1 story? this happen 10 years back, it was recession, & most newly grads brats have difficulties to find secured jobs. i got an interview at IKIP, pahang, as a lecturer. n i was hoping damn much for that post. i always wanted to be a lecturer since i was a girl ( u can c ‘membebel’ trait (or talent?, hehe), in me.i was confident i’ll be in. but after a week, the result is 😦 ! sad? yup! frustated? definitely. but…

    always look from a greener side of any situations.

    shall i get that post, will i be working with Perodua?…nope.
    will i get fruitful bonus like i receive annually? … nope.
    will i settle down in melaka?…most probably nope coz i might marry some1 else, hahha

    will life be as good as now? … never know. Allah aje yg tahu…
    kesimpulannya…setiap apa yg berlaku, ada hikmahnya sis. kadang2, kita merasakan, sesuatu yang kita suka itu adalah yg terbaik & sangat sesuai untuk kita,… sedangkan, Allah yang Maha Mengetahui segala yg nyata & tersembunyi. x.semestinya yg kita tak suka itu, bukan yg terbaik untuk kita.

    intan banyakkanlah solat taubat n hajat, minta Allah tenangkan hati, & tunjukkanlah jalan career yg terbaik untuk intan. or…jadikanlah career sekarang sebagai 1 ibadah yang menyeronokkan & sentiasa buatkan intan bersemangat untuk bekerja. juga demi anak2 & keluarga…

    keje skarang bosan ke?

    akak ni nak sangat resign, memandangkan schedule very tight, handling d kidz single handed, dgn keje lagi. i went out at 7 a.m. & reach home 7 p.m. dun ask me how drained out i feel. i buat istikharah twice, minta ditunjukkan bila patut resign, but i didnt get the idea from Him. i was blur. soon, came news of global economic slowing down. so i understand the hints…why i didnt get what i want.
    so sis, please dun feel so down. it’s not the end of the world. bear in mind, u r lucky that u still hav a secured job, while others out there, even graduates r doing odd jobs to survive…or jobless.

    answer to ur question…wat shud u do?…just be grateful & think positively dear. u might hav a much better chance next time, we never know sis! keep praying, working smart … & ikhlas in e’thing u do 🙂 u take care now dear. gotta take some sleep 🙂

  16. Fadzlee Rahman

    buy a gun, put some bullets and shoot yourself
    hahaha
    kidding la.

    semayang la intan. tuh jek nak cakap

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s