Purple’s of Ecah!

I love you,
You love me,
We’re a happy family,
with a great big hug,
and a kiss from me to you,
Won’t you say you love,
me TOO!

Since akhir2 ni, aku tgk baby ecah aku suka sangat warna purple. Fav kids programme yang dia suka tgk Barney & Friends plus off course WONDERPETS (yang ni, bukan setakat ecah jek yang suka…mak bapak dia pun join the club, kuikuikuikui). If iklan lak..yang paling excited dia tgk, iklan ribena…terketik2 bila kuar iklan tuh..kuikuikuikuikui…

Last week, JUSCO kan ada buat sale for JCard members…so amik kesempatan, belikan anak ku ni toy barney yang secinonet with price RM34.90 (before less ahh). ceh, anakku ni, aku suakan yang murah skit..tak mau…still pegang yang 1st tadi. So nak taknak, manjakan sekejap anak aku. Lagipun aku tgk..anak aku ni tak banyak toys..sian gak..cuma ada rattle jek..maybe org lain dah adalah toys branded like Fisher&Price, etc…takpe, tuh org lain…maybe aku and hubby ada cara lain..maybe gak guna method yang sama macam mak ayah kami gunakan, no PSP, no gadget…just thats it! Just ada rotan ma….

Seiras ker muka diarog ni? Jeles gak..selalu dok perli hubby, iyalah, yang comel, yang montel, yang +ve respond …semua ikut dia. Asal yang busyuk ker..yang kentut ker, yang ala2 kureng skit jek…selalu mention macam ibu dia.. hahahahhahahaha…apapun…aku cayang banget..terlalu sayang kat mereka…

Advertisements

6 responses to “Purple’s of Ecah!

  1. kak intan!sama lah ngan aina..setiap kali lagu i luv u nie kuar siaplah abah ngan mama dia kena kisslah kena hug sampai letih nak melayan.

  2. heheheh… betullah.. bile gi umah org lain tgk mainan anaknye melambak2.. yg penting beli yg bagus untuk belajar. mahal sket pun takpelah kan.. murah pun ok.. janji tahan lama

  3. ha ah ler Intan…anak kite suka sgt tgk barney show…kiter pon da beli patung utk dia…nanti kite bwat fan club utk barney k

  4. pn INTAN, budak2 mmg mcm tu kan, lagik lak yg kaler terang2 of coz tk lepas pandang punyer. bila tgok katun lak yg lagu2 sure tgak mcm patung dpn tv. i tell u, msa anum g kursus kan, hubby leh tggl kan adif sengsorg kat umah, sbb g amek brg tggl dlm kete. adif leh tk sedar dok tggl sengsorg dlm umah tuh. tu lah penangan katon yg berlagu… peberet katon dia lak word world. skali ngan ibu dia tercengang dpn tv. ekekeeekeeke

  5. Sabariah Muhammad Nor

    mmg sejibik! hehehe…

  6. roha : hahahahahah, so sweet kan this barney song

    marsha : yeah, ure rite..i’am agree with u..101%

    marianna : ok, nanti kita wat club..Baby who love Barney so much..leh gitu?

    anum : haah, kita lupa others programme. FYI, aku ni pun peminat WORDWORLD + POCOYO..boleh buat kelab “MOMMY who have to watch KIDS TV, accompany their baby/kids”(MWHTWKTATBK) ..fuh..panjang tul nama kelab kita ni..kuikuikuikui

    cik yah : hehehehehe…anak ayah si ecah ni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s