Kuching….eeeeoooww……

Hehe…kelmarin, aku dengan tidak disengajakan telah membooking vacation untuk kami 3 beranak ke Kuching, pada 14 untill 16 Nov ni. Sebab apa booking..?sebab tgh promotion dekat airasia…ok wat..ticket flight+accomodation 3 hari 2 malam dekat Holiday Inn, Sarawak..just RM550++. huhuhuhu..excited banget makcik tau.. yang paling best lak..masa tuh jatuh lak besday aku (Nov 15). Lagi besh..hikhikhikhikhjik…hopefully masa tuh baby montel ecah ku dah pandai jalan..takyah la nak dukung montok sorang tuh sangat..aku and hubby malas nak bawak stroller..

dear hubby, i cant wait our next vacation..

😀

Advertisements

4 responses to “Kuching….eeeeoooww……

  1. OK la tu.. make sure ko jgn terpregnant pulak buat masa terdekat ni. Kalau tak bagi aku je la tiket tu.
    Bwaahahahahahahahahaha!!!

  2. Afizeliana Johari

    Wow..great deal tu Intan…akak penah g 2006..naik air asia ber3 gak..tp tak booking skali bilik dgn airasia..rugi ..rugi…stay kat holiday inn gak…best tau hotel tuh…dekat dgn waterfront…pastu sebelah jek ada kuching plaza..leh la mkn2 kat situ…have a great holiday sis 🙂

  3. intan FYI Kuching mmg best sgt…Jgn lupa g Culture Village…bermcm2 rumah n kebudayaan bg suku kaum swak..jgn lupa trial kuih cincin..nyam nyam nyam

  4. Farizah Zainal Abidin

    Intan great deal la…sampai bila yer tarikh promotion….izzah pun ada planning nak gi sana. Izzah pernah tinggal sarawak 21/2 years….not bad sana byk tmpt menarik…wow best tu..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s