huhuhuhuhu…

salam my dear blog

i really miss u soooo mmmuuuuchhh! ya allah, boring nya idup tanpa internet. aku dah macam katak bawah tempurung. pulak tuh tempurung tuh dalam cave! and cave tuh lak jauh sangat..hulu dunia…huhuhuhuhuhuhu..macam tuh la gayanya aku sekarang..

sekarang ni kitaorg tgh bz pindah, from Ansar to Nusajaya… Ya allah, boring nya biler tgk office baru… hulu sangat, yang ada kat situ hantu jerangkung!..napa la kerajaan ni dok membazir nak buat building baru….guna la yang ada…baik guna duit yang ada, hapuskan tol ker, kasi lagi subsidi ker…ish…emo lak aku…

nanti if ada citer best..seram sejuk suam2 kuku ker…i will update ye…

doakan la aku, lebih tenang di tempat baru…

Advertisements

2 responses to “huhuhuhuhu…

  1. isk2 pn Intan oii, mulut tu bior le insurans sket, sesuke hati je ko kata ada hantu jerangkung. kang tak pepasal dia muncul kang ko gak yang demam pn Intan oii. ahakss ku doakan ko berbahagia di tempat baru bersama kengkawan baru mu… ekekekekk… adios babe…

  2. sabo yer banyak2 puan intan oii…ha tu dah dekat ngan umah kita tu..kalo lalu leh singgah..heheh…ha baru hang tau betapa sunyi sepinyer jalan tu n kawasan tu..tu lah tempat kita lalu lalang setiap pagi n petang sorang2 gi keje tau..jgn katakan sunyi..lelagi kalo petang..huh..tu untung awak lalu highway..kalo kita ni kena ikut dalam lalu jalan estate2 tu..lagilah..org jawer kata jalan short cut gitu..kalo bab jerangkung kat situn jgn cakap..rasanyer takleh lawan jerangkung kat sinin..kat ofis kita ni..kacau bilau dibuatnyer..mmg kena keringkan hati..kalo hati tak kering dah lama kita cabut…buat2 tak dengar n tak nampak jerlah…hukhukhuk..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s