Kegilaan aku masa kini….Part 2

hohohohoho…merry lunar new year, boleh gitu? kan dah nak chinese new year..so kita as masyarakat majmuk, kena la alert about sekitar kita..jap, …biler ek CNY ni? πŸ˜› according to the tittle, ada part 2 for “kegilaan aku masa kini”….mmg sah, mommy ecah ni kureng skit…ntah, tak tahu since biler dia dah kureng.. untuk part 2 ni, aku sekarang dah ketagih brand CROCS. ni pun, after aku tgk hubby aku rajin dok kumpul those sandals with this brand…for time being, aku baru ada satu : Nanook

Baby ecah aku pun ada, ni hubby aku dok belikan la…acctually, kasut aku tuh pun, hubby belanja..tapi, aku pun ada belanja hubby kasut CROCS. and aku rasa, kasut dia lebih mahai dari kasut aku…kuikuikuikuikuikui..jahat kan aku ni, ungkit..ampun ya mu hubby. ni la kasut si chubby ecah.. Disney Winnie Pelican….

So, sekarang ni tgh usha2 CROCS AUDREY, tapi masalah and the probleme nya, takde jual kat Malaysia..paling dekat pun Singapore…biler la aku boleh dapat CROCS idaman aku ni..

Korang rasa la, napa la aku ni suka sangat CROCS? Pilih satu jek jawapan tau..

1. Sebab dia best, walaupun biasa jek

2. Ntah, maybe comfort jek, padahal made in China jek.

3. Saja2 sebab aku gatal nak pakai CROCS?

4. Saja taknak support MADE IN MALAYSIA

5. Semua jawapan diatas

6. Tiada jawapan diatas

Advertisements

4 responses to “Kegilaan aku masa kini….Part 2

  1. intan, aritu aku tgk dekat bugis junction, banyak sandal crocs cantik2.. murahhhhs lagii.. g ler bli g.. :p

  2. cute kat jenama crocs ni.. kat melaka baru bukak outlet dia.. cantik2

  3. sbb kasut ecah sgt chumel πŸ˜€ hik hik hik

  4. hi! i ada stock in hand untuk CROCS AUDREY. Harga rm99 je, tapi limited stocks. Leh tengok kat my blog – Footwear section ye! I pun suke sgt crocs audrey ni, i ada 1 each for every color..hehehe πŸ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s