Kegilaan aku masa kini…Part 1

Apa yang aku giler buat sekarang..? hmmmm…

Aku giler beli barang on line thru ebay…and barang yang aku giler beli adalah…jeng..jeng..jeng….FRIDGE MAGNET!!!!

Hahahahahahahahaha…ntah…seronok lak, bid harga..tapi just untuk fridge magnet..mostly magnet dari over the sea..over the river..aku tak main tau.. hahahahahhahaa…

Banyak gak aku dah bid+menang and off course kena bayar thru Paypal ( yang ni aku lemah skit, hehehehe..)..and baru selamat sampai..a set of fridge magnet..dari LONDON, UK.

And ni, antara transaction yang aku dah buat dalam ebay..Hubby aku dok geleng2 jek kepala…apa la bini aku dok beli ni… =D

Giler ker aku? ker ebay ni buat aku giler? ker giler telah menguasai semuanya…. woit intanmaria…apa yang aku merepek meraban ni !!!!

Advertisements

7 responses to “Kegilaan aku masa kini…Part 1

  1. hahahaha….ni kena tanyer baby ecah lah…apasal mama dia jadi macamni ek…hehehe…takperlah sesekali…mengisi masa lapang kan..uit…ada masa lapang ke puan intan oi…hehehhe

  2. kuikluikuikuikui..
    ina, bukannya banyak masa
    cuma…mengisi masa lapang..
    lagipun, office dok bersepah..nak pindah katakan,..

    =P

  3. Chit… pada musim kegawatan ekonomi yang melanda dunia pada masa ini, anda masih lagi mampu berbelanja, membeli magnet melalui internet tanpa mengira kadar pertukaran wang asing yang semakin tinggi.

    Hehehehe… geli pulak aku dgn BM aku yg formal nih… wehh… aku pun suka kumpul fridge magnets gak… tapi takde la aku beli. Usually kalau kawan2 gi jalan2 aku pesan suruh belikan utk aku. Selalunya depa belikan la.. sbb harganya takde la mahal pun….

  4. Fadzlee The Mute

    bagus bagus. bape point e-bay kau? kalau rajin singgah la store e-bay aku..

  5. mahal tak each magnet tu? hehehe i pun gila shopping online skrg.. bob geleng paler je. kadang2 i suruh dia byr tu yg dia hangin tu.. hahaha

  6. Hi…Bukan U aje yg giler mengiler FRIDGE MAGNET..I pun sama gak…FYI I ada byk FRIDGE MAGNET…semua country I ada..sumer oversea nye gak…x main over the river koikoikoi…Masa I g 4 holiday round tour Europe 4 1 month hehehe…Mana aje I singgah mesti I beli..PARIS, LONDON, MILAN, ROME, BELGIUM, KOLN, DUOMO ISLAND, HOLLAND , DSINEYLANG PARIS DLL..Di sebabkan my friend tau I minat depa pun dok bagi I sume dr USA lak…From New York, Chicago, Las Vegas, San Francisco byk lagi lah hehehe…Nanti I akan send gambar kat U yer…saje nak bagi U jeles kwangkwang kwang

  7. kuna..

    i’m so jeles..
    really dear!

    =D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s