JAHANAM ISRAEL!!!!!!!!!


Aku pagi2 ni dah emo…emo sangat! mana tak nya..pagi2, biler tgk paper UTUSAN, terpampang mayat kanak2 palestin…dah terbujur kaku…dek si bodoh Israel!!! Napa ko bunuh dia? Kau adalah bangsa merempat..yang takde negara!!! Semua org tahu, asal-usul bangsa kau! Tolong la, jangan berlagak!

Naluri aku as ibu…mmg sedih sangat, biler tgk mayat kanak-kanak palestin. Tapi yang aku lagi sedih, biler tgk wajah mereka, macam tido, and ada certain pic, like macam tgh senyum+ketawa! Alhamdulilah, walaupun diaorng terseksa sangat dekat dunia…tapi di dunia abadi akhirat..syurga dan dilayan bidadari syurga yang indah..tapi, selagi kaum yahudi laknat ni still lagi wujud dekat muka bumi..selagi tuh hati aku sakit sangat!!!!

Aku tiap2 malam dok nangis, biler tgk berita TV3! Ya Allah , kau tunjukkan dan beri kan la bala yang teramat dasyat ke atas bangsa Yahudi ni!! Kau lupuskan kaum ni dari perut bumi ni!!! Aku insan yang amat kerdil…hanya kau yang aku pohon dari mu…

So, guys, kita ni sebenarnya, dekat Malaysia, dah senang lenang, dah mewah. So, apa kiranya, rezeki  kita yang lebih, kita dermakan ke:

NSTP FUND FOR GAZA

MAYBANK ACCOUNT NUMBER

514105-320501

Semoga niat suci kita diberkati, dan mari lah

kita menyokong perjuangan rakyat Palestin

BERJIHAD! ALLAHUAKBAR! ALLAHUAKBAR!

 

Advertisements

3 responses to “JAHANAM ISRAEL!!!!!!!!!

  1. Blog awak pagi ni betul2 buat airmata kita jatuh mencurah2…Ya Allah…betapa kejamnyer kaum yahudi laknat ni….ina takleh tgk mayat2 budak2 yang dah terbujur tu…sedihnyer…………….

  2. salam, btok la intan, memang menyayat hati, lagi la klu yang dah jdi ibu kan, senang btol menitiskan air mata. maybe kite tk blh nk lawan yahudi dgn senjata, tpi kite blh boikot brg dorang tpi masalahnya kan… brgan dorang tu mcm dah sebati ngan diri kite nih. setuju tak?? apa pon kalau nak seribu daya. b4 this anum gune susu nestle, tpi nekad abes je susu nih mmg nk tukar susu lain, brg2 lain pon mcm tuh. by the way mna nk dapat eikk list brgan dri kaum laknatullah tu??

  3. Banyak barangan/produk berkaitan yahudi:

    Starbuck
    McD, KFC,

    Mostly barangan/ produk yang berkaitan dengan US, kebanyakan ditaja Yahudi

    Anyway, Most of the US COngress members were financed by Yahudi

    What to do?

    Just Ingat satu saja

    Palestin akan menang

    Islam akan bangkit

    BUT once it happen

    It means dah nak kiamat

    Itu je..

    Wallahua’lam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s