Home Sweet Home…

Salam Aidiladha….

Apa yang nak ngomel ye? hehehe..macam ada..tapi macam takde lak..kan..macam kaf lam ye nge (faham ker?)…so entry kali ini, just nak tunjuk…ini la our home sweet home kami 3 beranak…aku suka sangat balik umah..sebab? ini la rumah ku syurga ku…lagi pun, saja capture picture umah sendiri..sebab nak masuk pertandingan…tapi biler tgk umah org lain lagi canggih manggih..terus aku simpan jek la picture2 ni dalam hard disk aku..apapun..layanzz…..

Our Living Room

Our Kitchen

Our Bedroom

Baby Ecah’s Room

I’allah, this Dec 14 to Dec 17, aku akan ke GuangZhou, China. Alhamdulilah, setelah mendapat half restu dari abang. Yes, i know, dia keberatan…but, i have to sayang. Abang tetap ayang sayang and dahulu kan dari yang lain. Nanti ayang balik, kita cuti2 malaysia ke Melaka with our friends dekat JSIC and shopping2 dekat Kuala Lumpur, p taman burung..temankan ecah, cuci2 mata kat ikea..and kita balik Buloh kasap ye…sian mak abah sana…kita dah lama tak balik kampung…

Guys, nak pesan apa?

Advertisements

5 responses to “Home Sweet Home…

  1. mmmmmmmm……cantiknyer umah…sweet jer…..semoga selamat pegi n balik ke malaysia eh nanti..take care tau…bila sebut kl tu….huhuuhu…..nak pegi kl gak…………………….rindunyer kat kl…….haritu harman janji nak gi kl bulan desimber ni…sampai dah nak tengah bulan ni tak dgr2 pun dr mulut dia bila nak gi tu…yer yerlah kita ni menyimpan cuti…hukhukhuk…hampeh tul tau….ha…kita nak kirim jambatan china tu boleh tak…nak letak dpn umah…terus ke tanjung pelepas…senang nak gi keje..hahahahaha….

  2. wooaaahhh.. ke china!~ bestnya… tgh winter nak kirim apa pun tatau sebab tak byk brg best dijual. (eceh, mcm poyo je nak kirim brg) hehehehehe

  3. hrmmm, amboi cantik umah… hrmmm seronok kan dah ada rumah sendiri, kite nih pon tengah tak sabo nk menunggu kunci umah, nti bila dah dapat kunci tk sabo pulak nk hias rumah cantik2…sabo num sabo… heeeeeeeee
    well, awk ke china nanti cian kat baby ecah kan… kecik2 dah kene tinggal… sedihnyer… sure rindu giler ngan dia bila kat sana huhuhu. . . kite lak yang emo ahakssss. . .

  4. hi maria.. cantiknya rumah… i teringin betul nak ada rumah secantik itu.. tapi tak kesampaian jugak lagi.. frust jer bila projek rumah yg kita org beli mcm terbengkalai jer… menanti dan terus menanti…wahh jenjalan ke China yer.. bestnya… nanti dtg kl hello2 la kita kat sini.. mana tahu kot2 boleh minum2 sama2 kat mana2… 🙂

  5. sis, i like the roses topiary. u bought it at lovely lace ka?hehhe…nafiz jeles tengok ecah’s room. why a girl’s room got so many sportscars???hehhe…nafiz wants to ‘kecek’ some from pak ngah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s