Award? macam pelik jek kan…

Thank You banyak2 tu my cousin( http://momsthinking.blogspot.com/ ) yang ‘sudi kasi award kat blog akak ni..hahahahhahah….macam pelik jek dik, akak dapat award ni…best blogger tuh..hahahahaha….anyway, org dah memberi…kita merasa…(betul ker ayat aku ni?macam pelik semacam jek)
Sekarang…dengan berbesar hati, saya INTAN MARIA MAZNA BINTI AHMAD akan menganugerahkan award ni kepada….jeng..jeng..jeng..
  1. http://hrlinsyi.blog.friendster.com/ – aku suka visit blog ni..sebab ..dia sedara aku..so kena ada kroni skit dalam blog ni….hahahahha, apa la aku merepek ni..
  2. http://aizansuhaira.blogspot.com/ – hah, minah ni brutal tau…ayat omputih dia mmg bombastik..since masa SIGS lagi..
  3. http://sen79.blog.friendster.com/ – aku suka baca blog ni…ntah..tapi aku mmg suka … 🙂
  4. http://mummyizzara.blogspot.com/ – marcia…kawan aku dari Fotopages…orghang melaka…blog dia…mmmg wajib aku visit? sebab apa..sebab ayat2 dia…macam aku tgk dia berbual..

aku rasa…dah lah kot…if ikut kan…aku senaraikan semuanya yang dekat Blogroll aku..tapi award ni tak macam exclusive lak kan…hahahahah, blog pun ada award..

ok..serius k….aku ada masalah skit… bos aku dah naik nama aku and iskandar, ke China bulan depan..ada lawat kilang dari 16 – 19 December 2008. Fully sponsored by tut…tapi masalh the probleme nya…hubby tercinta agak keberatan nak kasi aku p…sebab apa? belum dikenalpasti lagi… and yang paling aku poning, bos aku ni, tak boleh kata tidak? so kekwn…tolong aku…kasi buah fikiran yang paling bernas yang boleh anda fikirkan…huhuhuhu…tolong la aku insan yang lemah…

Advertisements

4 responses to “Award? macam pelik jek kan…

  1. Ya Allah….bangganyer ku rasakan..hehehe..terima kasih bebanyak pada Puan Intan kita kerana sudi menganugerahkan award kepada saya….terima kasih yerk…(org memberi kita menerima…ayat copy…cuma ubah sket jer)..ish..naper pening2 ni cik kiah oii….(opss…sajer gurau2)..rezeki tu..ni lah masanyer amik pengalaman lelagi ke sana…yerlah kan faham gak..maybe Ariff agak keberatan sebab baby ecah kot..lagipun u all jarang gak berjauhan kan..tapi kalo ditolak sayang kan…pening gak ek..kita pun pening ni nak kata bagus pegi atau tak..tapi … bak kata org …rezeki tu jgn ditolak..dpt pengalaman kat sana…tapikan yerlah banyak benda u kena rancang ni kalo nak gi…kita sadis bila dgr pasal ni..teringat pengalaman kita dulu…harmanlah gi sudan 3 minggu..tinggalkan kita ngan Aina…dia gi jer Aina sakit masuk hospital..dia balik jer Aina kuar hospital…ish..3 minggu kita cuti tau..tapi takper…intankan ada family yang leh tgk2 kan baby ecah…beruntung tau…cume tinggal lagi kalo Ariff keberatan sangat kenalahkan ikut cakap dia…kesian awak…pikir tenang2 eh…buatlah solat istiharah..mana tau kan ada petunjuk..jgn pening2 sangat2 eh….take care…tenang2 kan hati..tu berita gumbira tu tau….

  2. Hikhikhik… tak pernah ku dapat award… walau anugerah dekan sekalipun…

    Anyway… gi je la China tu. Bila lagi? Maybe Ariff panic kot ko takde. Sape plak nak jaga Ecah kalau dia mula merengek cari mak dia…

    But this is a chance of a lifetime. Alah… 3 hari je. Bukannya 3 bulan.

  3. Ye la K intan…Ella rasa pun K intan patut pi…Bukan senang bos nak bagi kepercayaan kat kita kan….Bab husband tue…bincang la ngan dia….lagipun 3 hari jer…sekejap sgt.kan best kalau dapat 2 3 minggu..heeheheheh….Apa2 pun restu suami tue penting……

  4. kak intan..ambik homework kat blog roha yer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s