Quantum of Solace…Ketenangan di Dunia Penuh Kekacauan

😛

Aku pun tak tahu napa la aku dok pilih tajuk ni. Padahal isi perut nya bukan nak dok komen pasal filem ni. Ke jiwa aku ni dok ‘kacau’? hahahahhaha, yang penting, aku and hubby dah tgk citer ni. Apa yang aku boleh komen…the previous Bond (Casino Royale) better than this sequel. Ker aku kena tgk banyak kali baru fallin in love? ntah la labu…

Minggu ni aku kena jadi usher utk Majlis Perkahwinan Juita Edora & Richard Sayer. Sape tuh Juita? Artis ker? Nope la…she not artist, she the eldest and the only daughter of Johor’s Chief Minister. So, kena la bertugas, even watak aku tak la penting dalam ‘drama’ ni…

Sambung balik la pada story morry…2 ari gak aku bertugas, Solemnization +Reception. tak la penat..biasa jek….tapi, 1st time jadi usher majlis grand grond macam ni…so aku ala-ala jakun skit…kuikuikuikuikui..and dapat la berkenalan ngan Pak Abu …ala wedding planner yang ala2 glamer kat msia ni (jap, glamer ker sebab biler aku citer ngan member2 aku, diaorg ingat Pak Abu ni yang jual Air dekat Kebayan, biar betik korang ni)

Ari Ahad nya, aku bawak anakku si Ecah Busyuk Masyam p cucuk, tempat biasa, Klinik Panel MIDA. tak nangis si chubby ni. Muka macam takde perasaan. Aku lak dah siap pegang tangan dia, takut dia melalak ker. bagus..bagus..kecik2 tak menyusahkan ibu and ayah nya. Before that, p Bf dekat McD!Ada promotion best la kat McD. La ni kan tgh promote “I like to Move it…Move it..”…Korang tahu ker citer apa? MADAGASCAR 2!!! tak sabaq aku nak tgk Movie tuh ngan hubby..tgk iklan jek aku dah tergelak2…

Ehem…this Saturday ni (Nov 15) Besday Aku (Announce sendiri beb) ….Any Wish, intanmaria?

Advertisements

3 responses to “Quantum of Solace…Ketenangan di Dunia Penuh Kekacauan

  1. harlina insyirah

    amboi..bestnyer..naper tak ambik gambo banyak2…..ish…awak ni kan puna intan oi..naperlah kuarkan perkataan “penal MIDA” tu….sebab sama ngan “panel MATRADE”….sodis tau aritu kita nak ubat tempat tu kata ubat baru abis…hukhukhuk…15 nov ni eh…..ish..kita taknak wish awal2 tak syok….kita nak bagi hadiah apa ek…..katak lompat2 nak tak????hikhikhik…..

  2. Chit…self promotion besday sendiri! Busuk punya orang. Hahahahaha…

  3. This is the only site that will pay you out daily.. So make 50 bucks your first night and you get paid it that night! Check em out its so easy to do you won’t believe you are getting paid to do it.. Oh ya and its completely free.
    http://classofcashpabflgg.blogspot.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s