Rezeki…oh rezeki….Alhamdulilah!

Alhamdulilah…sampai sekarang aku still bersyukur dengan nikmat yang Allah kurniakan kat kami sekeluarga…Hubby aku dapat naik pangkat ke E41…upgrading jawatan ke jawatan Penolong Pengarah! Happy sangat…terlalu happy sangat!!

Even, semalam aku and abang ada gaduh skit…keta myvi aku calar kat tepi, gara2 abang yang dok menyelit2…tapi biler dapat tahu news ni…terus ilang majuk and marah aku..sebab aku rasa news ni paling kami nanti2 kan…

Dengan nak raya..dapat bonus..dapat kenaikan pangkat and dapat naik tangga gaji..rezeki kami all the time..makin lama..makin baik..buatkan aku makin nak buat yang terbaik utk diri sendiri…untuk abang..untuk baby ecah..and utk famili..

Kena tanya abang la..apa la nazar dia if dia dapat jawatan ni?..aku lak dah terfikir nak belikan baju2+tudung untuk mak mertua, along and zura…untuk belah aku, i’allah aku akan belanja diaorg buka puasa dekat hotel next saturday (dapat promotion price from marketing manager =P) alas2 kusyen, runner meja, alas2 meja..semua dah beli…dah beres!

Next Saturday, sesi ‘gotong royong’ mengemas+mengemop+mengelap rumah ku syurga ku!

Advertisements

5 responses to “Rezeki…oh rezeki….Alhamdulilah!

  1. Waaa.. bestnya! Rezeki anak tu…

  2. salam…hehehe sukanyer dia…suka kita dengar org naik pangkat ni….hehehehe…syukur….ha nak bagitau…samalah plan dgn kita…next saturday…kerja meng..meng..meng….sumer kena buat, patut buat n wajib buat…hehehehe

  3. tahniah…rezeki keluarga akak tu..ekeke

  4. alhamdulliah.. rezeki anak2… setiap anak ada rezeki masing2 kan? macam kami, a’qila lahir je kat dunia ni, bob dapat kenaikkan hampir 50% gaji.. tahun ni pulak dapat 4 bulan bonus.. sangat2 bersyukur.. anak2 ni kan amanat dan rezeki daripada Allah.. kenalah kita menjaga amanat ni sebaik mungkin.. ecehwah.. berkutbah pulok.. huhuhu..
    *tetiba sedih plak.. diri sendiri ni ntah bila nak naik pangkat.. PTK pun tak lepas lagi ni.. huhuhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s