Salam Minal Aidil Wal Faiizin

Create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!

Arini dah 15hb dah..so lebih kurang ada lagi setengah bulan umat islam akan menyambut syawal. Dah nak dekat raya ni, makin banyak lak kerja yang nak kena settlekan…dengan nak amikkan visa untuk bibik aku..dengan nak buat preparation raya..dengan task kat pejabat..fuh…poning makcik

Kesempatan di bulan yang mulia ni, aku, hubby and baby ecah nak mintak maaf kat semua, if sepanjang kita berkawan-kawan..aku ada ter’laser’ tak tentu pasal ke, ‘ter’jeling ker…ker ‘ter’2 yang ada sewaktu dengannya. Semoga kedatangan syawal akan datang..akan membahagiakan kita semua..amin..i’allah..

p/s : tahun ni aku beraya dekat umah mentua dulu…27 hb September sampai 5 Oktober..aku cuti raya..jumpa lagi.. =D

Advertisements

One response to “Salam Minal Aidil Wal Faiizin

  1. Kak Intan, raya singgah rumah atuk tak? lama sungguh tak jumapa….nak juga tgk baby Ecah..roha ada kat rumah atuk smpi raya ke2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s