:)

Alhamdulilah, syukur sangat sebab diberi peluang menyambut ramadhan dan lebih bersyukur dapat menyambut bersama abang and our precious, aisyah! Cuti lama (from friday to tuesday) buatkan aku begitu malas sangat nak p keja pagi tadi..hehehehe, siap tanya abang..nak p keja ke tak..abang aku cakap, dia kena p keja, sebab pagi ni dia kena entertain investor jepun..so dengan lemah longlai, aku p la keja gak ari ni..

Penat gak hujung minggu ni, sebab tahun ni turn umah ibu mertua dekat segamat, sambut 1st day posa. lagipun along norleen, baru jek deliver baby boy last two weeks.so 2 in 1 la balik kampung. seronok sangat sekali sekala balik kg. and alhmadulilah, baby ecah ku telah menunjukkan perangai yang baik sepanjang pergi balik, tido all the time in her car seat..hehehehe..cayang aisyah!

1st day posa, aku, hubby and baby aisyah dok pusing2 PARAM (Pasar Ramadhan) dekat Segamat. huhuhuhu, abis nearly RM 80 gak la beli juadah berbuka. mana tak nya, abang belanja KFC yang ada menu baru tuh, tu belum lagi beli dekat PARAM..hehehe..Aisyah aku lak boleh lentok tido dekat karung dia..anak..anak..awak masa tgh ramai org pun sempat lagi tangkap lentok ye cayang..sian, teleng anak aku..:P sekali sekala belanja famili and anak2 along (naufal and nahfiz yang dok berebut PSP, padahal dua2 dah ada)..seronok makan ramai2 ni…nenek from BP pun ada, meriah gak… :).

Rite now, dekat Kotaraya tgh meriah dengan SUASANA HARI RAYA..hahhahahhaha..sale baju2 and tudung2, kuih2 raya..as aku mention previous entry…p mana2 ingat si kecik aisyah..ada jugak jumpa baju size comel2 ni, tapi kan, harga dia mmg tak masuk akal langsung..RM79.90..baju size aisyah tuh..hai aisyah..anak..anak..baju ibu pun boleh dapat 2 tau..hehehehe..takpe, if sempat, nak beli jek kain cotton bunga2 kecik dekat KAMDAR, and mintak org buatkan baju kurung..lagi comel

Tahun ni just nak tukar sarung bantal and beli beberapa runner untuk meja makan and console table..hehehehe, rejeki anak kan dapat bonus skit, leh la adik2 aku and hubby and tak lupa anak2 buah aku (jap, nak kira jap, hah..4 org) dapat ANGPOW Hijau..hahahhahahaha, apa la ibu aisyah ni, dok nak beraya..posa baru 3 ari..hahahhahahahahaha 😛

Advertisements

2 responses to “:)

  1. Salamat menyambut bulan Ramadhan Kareem AlMubarak dr kami sekeluarga..semoga hidup lebih diberkati.
    p/s: dh makin beso ecah…makin tomey lak tu…leh wat calon menantu…hihiiii!!

  2. bro rahmat..i like!
    hikhikhikhikhik
    😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s