Patut ke?

Luahan perasaan…betul ke lelaki ni, bila kuar mana-mana, mesti ingat anak dulu, baru ingat isteri dia?sebab aku dah rasa dah sekarang. Baru-baru ini, hubby aku kena p Spore, ada Trade mission, 6 ari gak dia stay kat spore.Semalam, baru jek balik, rindu nya aku kat dia, allah jek tahu..so as usuall, aku nak gak tahu apa lah yang dia belikan untuk aku. Sebab ada ari tuh, dia call aku, tanya nak handbag ke nak shoes? aku cakap apa2 la, tapi if boleh, belikan sekali barang utk baby aisyah kami..sian baby, nak gak ‘something’ from oversea.

Aku buat2 tak tanya la, konon macam taknak harap la, tapi sebenarnya mmg harap gak. sekali dia kuar kan plastik, semua dress baby, mmg lawa, superb…ada 4-5 pasang..siap ada shoes+cardigan lagi….still diam lagi..lepas tuh dia kuarkan la CROCS dia yang bernilai 53 sing dollar, untuk dia ye…aku diam lagi..last-last maybe dia perasan aku still macam nak cari..dia leh cakap,
ayang nya next time ye..

Sedihnya aku…aku tak lah harapkan benda yang mahal2..atleast kasut 10 dollar spore or handbag oudated design 2 hingga 3 tahun lepas pun aku dah hepi..ni lagi kat spore, mmg tgh warehouse sale..almost semua shopping complex..tapi dia tak boleh ingat kewujudan aku dalam idup dia..

tapi, aku bukan la isteri yang nak minta2 or senang cakap materialistik, cuma aku terkilan gak…aku ke salah cakap? or mmg hubby aku mmg sengaja lupakan aku? atau dia sengaja nak uji aku? ntah la labu.. šŸ˜¦

Advertisements

5 responses to “Patut ke?

  1. dua2 pun tetap dlm hati..:)

  2. Hahahahaha… biasalah tu babe. But I’m sure he loves you very much. And I’m sure you know that too.

  3. ala, hubby u tu excited tuk bli bju baby jew. bkn lupe kat u pn. tpi apapun mmg la terasa kan. b4 this tk penah bli bju baby, asik bju honey dia jew. skrg bru ada peluang kan. so. . . terima seadanya. . . pasni msti dpt double h/bag + shoes. . . ahakss!!

  4. hikhik… lelaki.. biasalah tu.. nanti dia minta maaf then cakap tak sengaja.. kita pun sama gak.. shopping ingat beli brg baby je, tak ingat pun nak beli brg hubby.. kuikuikui

  5. tak.ader aper la….lumrah la lelaki..????sebenar dia sengaja ja buat cam tu….dia stilll sayang kat awak tak dak awak maner nak dapat bby comel cam tu…fikirlah sendiri…bye…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s