8 months anniversary – (18.08.07 – 18.04.08)

Sekejap jek kan sayang…kita married for 8 months..huh, korang mesti kata aku mengada2..baru 8 bulan dah nak ada anniversary..hahahaha, suka ati aku la! dan ari ni baby aisyah kami berusia 34 minggu, 2 hari…ada lagi 40 ari lagi, ayah and ibu dapat jumpa baby aisyah..i’allah sayang, anakku…kami akan tunggu kelahiranmu..

8 bulan..banyak gak yang aku pelajari hidup sebagai suami isteri. mmg betul cakap mak aku, pasangan bercinta dan pasangan suami isteri, 2 keadaan yang sangat berbeza. aku rasa, masa dah khwin, nikmatnya mmg tak terhingga. sometimes ada gak selisih faham..majuk (hahahhaha, selalunya aku yang buat hal :P)..tapi sebenarnya dalam idup suami isteri, mesti ada tolak nsur, bantu membantu dan yang paling alert dengan perubahan pasangan masing-masing…

Alhamdulilah, Ariff seorang lelaki yang terlalu sabar, caring dan yang paling menyentuh hati aku, dia amat menyayangi aku. pernah sekali, aku ‘tersimpul biawak’..biasa la ibu-ibu mengandung..abang begitu bersabar mengurut aku sehingga aku pulih. ntah la…jika apapun yang berlaku, tak mungkin aku akan jumpa lelaki seperti abang..

Abang, ayang terlalu menyayangi kehidupan ayang sekarang. Terima kasih menerima ayang dalam hidup abang. Love you

Advertisements

One response to “8 months anniversary – (18.08.07 – 18.04.08)

  1. kak, jgn lah buat saya sedih pagi2 jumaat ni… seriously menyentuh hati…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s