Shaqrina’s Wedding

last saturday..aku and abang telah ke majlis perkahwinan shaq and mr smile at taman pelangi..alhamdulilah..telah selamat seorang kawan aku ke jinjang pelamin..turn aku..i’allah, coming soon..tak sabar sebenarnya..hahahahhaha..gatai sesangat aku ni…

Dsc00024_5 Ni lah pelamin shaq..menarik gak kan..kami sampai pun dah lewat gak 2.30pm..ya ampun shaq..kami lambat..bukannya disengajakan..hujan agak lebat banget!

Kehadiran : Intanmaria+fiance, Rabytha+baby (dalam kandungan ma), rehal, junaidah and mal+hubby+baby+bibik…hahahahahahahha

Dsc00029

Dsc00030Dsc00031

suasana riang ceria di majlis wedding shaq..Shaq and hubby..aku and ariff doakan kalian sentiasa bergembira dan tabah hadapi dugaan berumahtangga..i’allah, kita semua akan berbahagia..dunia akhirat..amin..Dsc00036

balik wedding shaq jek..kami singgah McD at Taman Sri Yaakob..hahahahha..aku dok teringin nak makan chicken foldover..nyumnyum..sodap nya! apa nak buat..chubby couple kami ni..:P

Dsc00034nakal kan abang aku ni!Dsc00035

me with abang..

Advertisements

One response to “Shaqrina’s Wedding

  1. dimanakah gmbr2 yg lain yer…naseb gmbr muka aku bergossip ko tak publish dlm nih sbb aku dh wat tindakan yg bijak utk men”delete” kan gmbr2 tuh… muahahhaha….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s